מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחליק קרמישני04/02/2009
אני רוצה לקנות מחליק רמי רק עבור הפוני (יש לי פוני קצר לצד ). כיום אני מסדרת אותו בעזרת סיכה (כשהשיער רטוב שמה סיכה ואז הוא חלק ) אני קצת חוששת שמחליק קרמי בשימוש לא נכון בפוני עלול לעשות לי כוויות בקרקפת ובפנים . איפה רוכשים בכלל? פן לא יוצא לי טוב אז אם אפשר לענות לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
זאב לוין08/02/2009אני ממליץ להמשיך להתשמש בסיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שעד שעניתם קניתי
שני09/02/2009קניתי מחליק קרמי מחנות לציוד למפרות . למה אתה ממליץ להשאר עם הסיכה ? שימוש במחליק קרמי יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי09/02/2009היי,אני ממליצה על מחליק קרמי של בייבי ליז הכסוף הוא מעולהה לכל סוגי השיער אני מאוד מבינה בעינייני שיער יש לי 2 בנות שאני עושה להן פן קבוע עם המחליק והוא מדהים ומדובר ב2 בנות מתולתלות מאוד מאוד מהשורש שיער שקשה לעבד אותו וזה לא שורף את הקרקפת תלוי איך עושים בכל מקרה עם הזמן שרוכשים ניסיון זה הולך ונעשה פשוט.אם בא לך לראות תמונות של בנות עם החלקה שעשיתי איתו אני אשמח להראות לך ואם בא לך לשאול עוד שאלות חופשי תלשחי לי מה שבא לך במייל ואני אענה לך בשמחה.אין לך מה לדאוג ובמיוחד שזה לפוני זה הכי מעולה רק בשימוש הראשון צריך להיות עדינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)