טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היה לי צבע חום בשיער וביקשתי מהספר צבע דבש והוא אמר שצבע לא מבהיר צבע ושאפשר להגיע לצבע דבש רק ע"י גוונים . אני עושה פעם ב 7-10 חודשים גוונים ופעם בחודשיים צובעת רק שורש. אני עושה מסכה קבוע פעמיים בשבוע , אמפולה אחרי כל פעולה כימית וכל יום משתמשת בסרום .
שתי שאלות:
אני חוששת שהגוונים יהרסו לי את השיער (כרגע הוא בסדר גמור תודה לאל ) . אין אפשרות שיהיה לי צבע דבש ללא גוונים?האם זה נכון שצבע לא מבהיר צבע?
בהנחה שהתשובה לשאלתי הקודמת היא שלילית, האם אני מזיקה לשיער שלי? חשוב לי לציין שכבר שנים שהספר לא נוגע לי בקצוות השיער , תמיד, גם כאשר עושה לי גוונים הוא משאיר חצי נייר מחוץ לנייר הכסף וללא חומר הבהרה .
אודה לתשובתכם בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר