מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה להמלצה למכשיר מעצב שיער...המתלבטת....14/02/2009
שלום! אני משוטטת באינטרנט במטרה למצוא מעצב שיער, אחד כזה שיש לו ראשים מתחלפים לדוגמא: להחלקה, לסלסול, ליצירת נפח, לבקבוקים, לתלתלים מקורזלים וכו'... אני צריכה המלצה למותג שנחשב טוב [לא התכוונתי למעולה אלא לטוב+], בטווח מחירים של עד 300 ש"ח! אני לא רוצה מותג שאפשר לקנות רק במספרות של בעלי הפורום פה, אלא למעצב עם שם שמוכר בשוק, שיהיה אפשר לקנות האינטרנט למשל. מוצרים שמוכרים בחנויות ולא במקומות פרטיים ונידחים כמו שאתם נוטים להמליץ פה..... :) יש לי שיער גלי - חלק , אבל לפעמים אני רוצה נפח, לפעמים ישר כמו מקלות, לפעמים תלתלים. השיער שלי דק ודליל ככה שגם מעצב שיער שנחשב כ-לא משהו- אבל בטווח מחירים שנקבתי יעשה בשבילי את העבודה, השיער שלי קל לעיצוב בחום הכי פשוט... פשוט יש כל כך הרבה מוצרים וסוגים ושמות ומותגים שקשה לי לבחור ולכן פניתי אליכם :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למתלבטת המלצה למכשיר לעיצוב ש
בתכן16/02/2009שלום לך יש את המכשיר של ביביליס שעולה 290 שקלים שיש לו מספר פעולות ראשים מתחלפים מחליק מסלסל טוסט גלים וכו' מכשיר לא רע אני לא אומרת מצויין אבל סביר יש לי אותו והוא דיי סביר אם את מעונינת במחליק אז יש מחליק מעולה של חברת טושיקו ניתן לעשות בו גם ביביליס- סלסול אך בסלסול זה קצת קשה לעשות איתו לעצמך המכשיר של טושיקו מעולה מאוד מקצועי ויחד עם זאת זול הוא מחליק בצורה טובה גם בסילסול הוא מעולה רק שבסלסול צריך שמישהו אחר יעשה לך כי זה קצת קשה לעצמך עם כל מחליק ניתן לעשות סילסול- ביביליס רק שעושים זאת בצורה שונה שלפעמים קשה לבין אדם לעשות לעצמו במכשיר הראשון שציינתי של חברת ביביליס ניתן לעשות את הסילסול ביביליס לעצמך ללא בעיה צריך רק ללמוד את השיטה וזה הולך קל תחליטי מה שנוח לך ביביליס חברה טובה לא שיא המקצועית אבל סבירה חברת טושיקו חברה מעולה - המחליק הקרמי של טושיקו עולה 200 ש"ח ניתן להזמין במספר 0505263485 ובטלפקס 098943701 את מקבלת את זה בדואר ומשלמת בדואר במזומן 200 ש"ח המכשיר מגיע מאילת רק שם הוא נימכר יש אותו בצבע שחור ובצבע ורוד הוא מעולה מאוד מומלץ מקווה שעזרתי לך . (שחכתי לציין המכשיר של ביביליס הוא גם קרמיק.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)