מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתיחת תלתליםשני01/08/2007
המלצת כאן על פתית תלתלים לוריאל "אקסטנסו" ,האם היא כמו שעושים החלקה (אותו חומר) רק משאירים פחות זמן או שזה הרכב אחר?
כי כששאלתי את הספרית שלי אמרה שלא מכירה ושהיא עושה פתיחת תלתלים עם החלקה (לא של גבס...קלה יותר) רק משאירה פחות זמן...
האם זו המלצתך ברוב המקרים?
ושאלה אחרונה: אם שערי גלי בקרקפת ומתולתל בסופו האם הפתיחה תחליק אותו למעלה ותפתח אותו למטה לגלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי פתיחת תלתלים
רונן פלג02/08/2007שלי ....
פתיחת תלתלים "אקסטנסו" של חברת לוריאל..... הינה הרכב שונה מהחלקה יפנית הוא פחות אגרסיבי יותר ידידותי.
הוא קיים בכמה דרגות, תלוי איזה שיער יש לך......
דרך העבודה עם ה"אסטנסו"הוא ע"פי הוראות היצרן ולא עפ"י זמן שאותו משאירים על השיער.
הכי חשוב ..ואת זה את יכולה לבקש לעשות טסט על חתיכה מהשיער שלך.
מטרתו העיקרית של הפתיחת תלתלים =====> הורדת נפח.. וברור שבחלק העליון יהיה יותר חלק ובחלק התחתון גלי.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי להחלקה יפנית
שני02/08/2007אלא לשימוש בהחלקה רגילה,החלקה רגילה לפחות זמן על הראש,אבל הבנתי ממך שאקטנסו פועל אחרת לגמרי ואם יישאר זמן ארוך יותא לא ייגרום להחלקה
אז השאלה אם זה מתאים לי בכלל כי : יש לי גלי למעלה ודיי פתוח למטה אז זה בטח יחליק לי ויוריד כמעט לגמרי את התלתלים....אני פשוט לא אוהבת את ה"קרזולים" היוצאים מהתלתלים סביב הקרקפת ( אם אתה מבין כוונתי...) זה נראה מראה לא "נקי" בשיער חלק אין את כל הקרזולונים שיוצאים סביב הקרקפת....
ושאלה שנייה: האם ניתן לרכוש מוצר זה רק בחנות לצורכי מספרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)