צבע בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע בשיער
    בתכן
    17/02/2009

שלום! רציתי לשאול שאלה בקשר לצביעת השיער: השיער הטבעי שלי הוא חום כהה, לפני שבוע צבעתי את שערי בפעם הראשונה אני בחורה צעירה בשנות העשרים אך משום מה התגלו לי מספר שערות לבנות שדיי בלטו ולכן רציתי לצבוע את שערי על מנת לכסות את השערות הלבנות אך אמרתי לעצמי שאם אני כבר צובעת אז אולי אשנה קצת את צבעי הטבעי (חום כהה)ואצבע לחום קצת יותר בהיר משערי הטבעי הציעו לי את הצבע חום קלאסי מס' 6 של נטורל פורמולה כשהם הראו לי בתצוגה קבוצת שערות של הצבע הזה זה היה נראה דיי בהיר ונחמד צבעתי את השיער לפני שבוע אך הצבע שהתקבל הוא חום אדמדם כהה ואני לא מרוצה כ"כ אני לא רוצה גוונים של אדום או חום אדמדם השאלה שלי האם אני יכולה לצבוע שוב בהפרש של שבוע (או שעליי לחכות) וכן האם יכול להיות מצב שאם וכאשר אני אצבע שוב הצבע יראה שונה מכיוון שזה צבע על צבע או שיש דרך להוריד את הצבע מעליי למרות שכרגע הצבע שעליי לא לגמרי שונה מהמקור זה שונה יותר קרוב לשורשים. אשמח לקבל מענה וסליחה על האורך. רציתי לשאול עוד משהו ונזכרתי כרגע - רציתי לשאול בקשר לגבות האם מותר לצבוע את הגבות בכל צבעי השיער כתוב שהצבע לא מיועד לגבות אז איך עושים כולם כשמשנים את הצבע הטבעי לצבע מאוד שונה אני רואה שהן כן צובעות את הגבות האם יש צבע מיוחד לגבות או שאפשר בצבע של השיער למרות שכתוב על צבעי השיער רק לשיער הראש בלבד וכן האם זה נכון קראתי באינטרנט שמשיהי כתבה שאמרו לה שצביעת גבות גורמת במשך הזמן לשיערות לבנות בגבות ולקלקול הגבות אשמח לתשובה תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע בשיער

הוספת תגובה

• צביעת שיער

רונן פלג
    17/02/2009

היי,

קודם כל את יכולה לצבוע שוב את השיער רק את צריכה מאוד להיזהר על צביעת הקצוות שהן לא יההרסו לך / יתייבשו.
    לגבי הגוון, מבחינתי זה אחד מהסיכונים כשעושים את הצביעה הביתית, על מנת לכסות את הצבע האדמדם שנוצר בשיער את צריכה לצבוע עם צבע מס' 4.
    כל ההמלצה שלי היא מאוד טאורטית כי אני לא מכיר את השיער שלך (את העובי וכו').

לגבי צביעת גבות אני לא רואה שום סיבה למה את לא יכולה לצבוע אותם עם הצבע רק חשוב שתעשי את זה 5 דק' לפני שאת שוטפת את השיער (כלומר: את משאירה טיפה צבע בצד ו5 דק' לפני שאת שוטפת את השיער את מורחת מעט צבע על הגבות וכשאת שוטפת את השיער תורידי גם את הצבע מהגבות, למרות שאני לא ממליץ לעשות את זה כי לא תמיד יש צורך).

בכל אופן אשמח לעזור אם את רוצה צרי קשר.
    בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו