צבע לשיער לאחר צביעה בחינה-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע לשיער לאחר צביעה בחינה-דחוף
    סיון
    22/02/2009

שלום רב צבעתי את השיער בחינה אדומה במשך 8 שנים( השיער המקורי שלי הוא חום כהה) לפני חצי שנה החלטתי שהו נמאס לי מהחינה ואני רוצה צבע. נאמר לי שאני צריכה לחכות לפחות שנה-לא לצבוע שנה(!) או עד שכל החינה תרד כי זה בעצם מעין "חתונה קתולית".-ואם אני אעשה לפני כן צבע השיער שלי יהפך לירוק!! אני כבר בערך 7 חודשים לא נגעתי בשיער לא בחינה וכמובן לא בצבע, הסתפרתי ואני כבר ממש נואשת ומחכה לצבוע את השיער שלי ולהיראות יותר נורמאלי. שאלתי היא האם באמת אני צריכה לחכות כ"כ הרבה זמן? האם באמת יהיה לי שיער ירוק? מתי אני יכולה לצבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

סיון
    22/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון

רונן פלג
    22/02/2009

זה נכון,
    אבל זה גם שאלה לאיזה צבע את רוצה לצבוע...?? נכון לעכשיו את יכולה לצבוע את השיער לשחור או אדום.
    אם את רוצה לצבע אחר זה רק אחרי שכל החינה תרד.

בהצלחה
    רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוון חום אגוז זה אפשרי? או

סיון
    22/02/2009

משהו ממשפחת גווני החומים הכהים למיניהם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו