פסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסים
    א.א.
    25/02/2009

אתמול עשיתי פסים ויצא ממש ממש טוב אבל הבעיה בגלל שצבע השיער שלי הוא חום יצאו לי פסים יותר לכיוון צבע דבש - קוניאק. אני יודעת שהספר השתמש בשני צבעים בהבהרה ועוד צבע (לא יודעת מה הוא לכן יצאו בצבע דבש-קוניאק לסירוגין). והוא גם לא השתמש בסילבר כדי להבהיר לי אותם. באותו רגע הרגשתי שזה מתאים לי. אבל אחרי שישנתי והסתכלתי בבוקר הבנתי שאני לא מסוגלת להיות ג'נג'ית והשאלה שלי האם אני יכולה להשתמש בסילבר (או ישנו תחליף אחר שניתן גם להשתמש בו לשם הורדת צהוב מהשיער) כדי להבהיר את הפסים ולהיפטר מהצבע שיש לי כרגע על הראש (למה אני שואלת כי אני יודעת בוודאות שהפסים של הבהרה כן אני אצליח להבהיר אבל מה שמדאיג אותי זה הצבע אחר שאולי לא יתפוס או שאני אהרוס לגמרי את השיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסים

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???

א.א.
    04/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכסנדרה

זאב לוין
    05/03/2009

את יכולה לחפוף את שיערך בשמפו סילבר שגם יבליט לך את הבלונד וגם ינטרל לך קצת את הג'ינג'י
    לא ממליץ לעשות תיקון כימי במספרה כדי שלא תתאכזבי מהתוצאה הסופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו