מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שחורליז03/08/2007
שלום לכם
השיער שלי הוא צבוע לשחור והטבעי שלי הוא מן שטני-בלונד
הלכתי למספרה ושאלתי אותם אם יש דרך לצאת מהשחור הצבוע אז הספר עשה לי טסט בשיער כאילו להבהרה והשיער שלי כנראה חלש מידי בשביל הבהרה אז וויתרתי על זה.
אז החלטתי לחכות עד שהשחור ידהה לי מהשער ויחזור הצבע הטבעי.
הבעיה היא שבנתיים יש לי שורש בהיר והשיער עצמו שחור וזה נראה ז-ו-ו-ע-ה
השאלה שלי היא כמה זמן יקח לצבע השחור לדהות ולחזור לטבעי שלי ואם זה בכלל אפשרי?
כמה חודשים בערך?.
זה ממש חשוב לי.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ליז04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
זאב לוין05/08/2007אני ממליץ על חומר ניקוי צבע ללא אמוניה זה חומר שמנקה את הצבע ולא פוגע בשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אם למשל
ליז05/08/2007אני אחליט שאני מאריכה את השיער טבעי הצבע בסופו של דבר ידהה וירד?
ואם כן..תוך כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
זאב לוין05/08/2007צבע שחור בד"כ דוהה מאוד לאט, לגבי כמה זמן אינני יכול להגיד לך כי אני לא רואה את אורך השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי ועוד משהו קטן ואחרון
ליז05/08/2007מצטערת על כל השאלות חח..
קודם כל תודה רבה רבה לך.
ואם תוכל להגיד לי בערך כמה עולה הדבר שאמרת לפני כן על ההסרת צבע ללא אמוניה זה יהיה בכלל מצויין!
ושוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה צבע את רוצה להגיע?
רונן פלג06/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה
ליז06/08/2007להגיע לצבע הטבעי שלי שהוא שטני נוטה לבלונד
..או בלונד בהיר לא משנה משהו בגווני הבלונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
רונן פלג07/08/2007ניתן להגיע לבלונד בינוני תוך כדי שמירה על איכות השיערה בשימוש עם חומרי עבודה וחומרי הגנה איכותיים !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בטיפה יותר פירוט..?
ליז07/08/2007זאת אומרת לא צריך את ההסרת צבע ללא אמוניה?
פשוט לחכות ולשמור על השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
רונן פלג07/08/2007את יכולה פשוט להתקשר ואשמח לענות לך טלפונית (עדיף מבכתב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)