רוצה לחזור לשטני בחזרה, אבל יש בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לחזור לשטני בחזרה, אבל יש בעיה
    אור
    15/03/2007

במקור יש לי שיער שטני, רציתי לצבוע לחום דבש [חום בהיר כזה] והמוכרת נתנה לי צבע שלא טוב,
    על השיער השטני שלי היה גוונים בלונדיניים גווני שמש כאלה והצבע פשוט עשה לי ג'ינג'י בשיער ולא כיסה את הבלונדיני בכלל [שזאת הייתה אמורה להיות המטרה]
    בתחילת השבוע קניתי עם אמא שלי צבע שהמטרה שלו הייתה להכהות את השיער ולהעלים את הג'נגי ויצא לי שבשורשים וקצת אחריי יש לי אדום [כבר פחות עכשיו זה בלונד ג'ינגי] ובשאר זה חום אגוז.
    יום ראשון אני הולכת למספרה כי אני רוצה לעשות "שטיפת צבע" שמעתי שיש כזה דבר,
    שדיברתי עם הספר הוא אמר שזה בערך 3 % חמצן ושמשם אני יכולה לצבוע לכל צבע שאני רוצה,
    ואני ממש רוצה לחזור לשטני.
    אלה הבעיות:
    1. האם אפשר בכלל לחזור לשטני אחרי השטיפה?
    2. אם צבעתי לפני שבוע עם 4 % חמצן ושבוע [למרות שאחרי הצביעה שמתי מסכות וויטמנים לשיער] והשטיפה בשיער זה עודד 3 % חמצן זה לא יזיק לשיער?
    [אני לא חושבת שהחמצן עדיין באחוז גבוה בראש שלי כי שטפתי המון כדי שהאדום ידהה]
    3. אם ובמידה אני יבקש שאם אי אפשר לשטני משהו בגווני חום דבש קצת יותר בהיר ממה שיש לי עכשיו, הגוונים הג'ינג'ים לא יבלטו שוב?
    אני ממש מיואשת ואני צריכה תשובה עד יום ראשון לפחות, עד לספר..
    תודה מראש וסליחה על החפירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אור

רונן פלג
    15/03/2007

צריך לבצע ניקוי פיגמנט כיום ניתן לעבוד עם חומרים עדינים ברכב הכימי שלהם ולאחר מכן לבצע צביעה עם צבע נטול אמוניה שהוא יותר יציב על השיער במיוחד אחרי פעולה כמו ניקוי/גוונים/הבהרה
    בהצלחה
    רונן פלג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו