טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איזה פתרונות יש לשיער יבש מאוד ועבה?
חוץ מלשים קרם לחות כל בוקר(וגם זה לא עוזר לי)יש פתרונות אחרים?
בסביבות הכמה עולה החלקה יפנית?היא יכולה לפתור לי את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפתרון הכי מהיר ואמין עם סבלנות והתמדה....... שמפו + מסכה מקצועית שמיועד לשיער יבש ברמת שיקום, מסכה להתחלה יש לשים 3 פעמים בשבוע (תחפשי מסכות מהירות של 3 דק'). לשעות אמפולת שיקום פעם בחודש ואני מאמין שתוך כמה חודשים תראי שיפור ניכר... ברמה הכללית..
השאלה היא האם את צובעת ? עושה פנים? כל כמה זמן ?
החלקה יפנית טובה נעה במחירים של 1700 - 2500 ש"ח, יש החלקות שיכולות לעזור בשיקום השיער (ברמה הכללית) הכל תלוי באיזה מצב השיער שלך ?!
אשמח לעזור רונן פלג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד