צביעת שיער על גוונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער על גוונים
    לאה
    06/08/2007

שערי הטבעי חום כהה, אך כבר מספר שנים אני צובעת לבהיר יותר ועם גוונים.מעצב השיער שלי צבע לי לפני שבועיים לחום כהה אך הצבע דהה מאוד ושוב הוא בהיר והגוונים שהיו בשיער שוב יוצאים ובגוון כתום ואדמדם.
    מה אפשר לעשות כדי לקבל צבע חום נקי בלי שיצאו הגוונים ובלי שידהה אחרי שתי חפיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער על גוונים

הוספת תגובה

• לאה

רונן פלג
    07/08/2007

צריך לבצע פעולת פיגמנטציה (החדרה כפולה של פיגמנטים) ולסיום לסגור את קשקשי השיערה בפעולת ניטרול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד..

לאה
    07/08/2007

תודה רונן, האם לדעתך כל מעצב שיער יידע למה אני מתכוונת כשאבקש ממנו לעשות זאת?
    והאם זה צריך לעלות הרבה כסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאה

זאב לוין
    08/08/2007

כל מעצב שיער שמכבד את עצמו ועובד עם חומרים טובים יבין על מה את מדברת וזה אמור לעלות קצת יותר מצביעה רגילה, תלוי במחירון של אותו המקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו