שאלה לזאב לוין או למי שיודע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לזאב לוין או למי שיודע
    טלי
    17/03/2009

1)בקשר להחלקה ברזילאית: האם יש אישור כלשהו של משרד הבריאות? 2)השיער הטבעי שלי מסולסל ויבש. אני צובעת לצבע בהיר עם 9 אחוז חמצן. מעוניינת גם לעשות החלקה. עשיתי בעבר ברזילאית אבל היא מאוד יקרה, זמנית וככל הנראה מסרטנת. האם ישנה החלקה אחרת שניתן להציע לשיער שלי? יש לציין שעשיתי בעבר גם החלקות כימיות אך הן פגעו לי מאוד בשיער. השאלה היא מה בכ"ז ניתן לעשות עם כל המוצרים החדשים שיש בשוק. להישאר עם השיער הטבעי לא בא בחשבון. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת

זאב לוין
    17/03/2009

החלקה ברזילאית אסורה לשימוש חד משמעית על ידי משרד הבריאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מבלי לראות את שיערך אני ממש לא יכול להמליץ לך על סוג של החלקה כך שאני מזמין אותך אלי או לאחד ממנהלי הפורום ליעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - ושאלה נוספת:

טלי
    18/03/2009

עשיתי החלקה ברזילאית לפני חודשיים (יש לציין כי הספר האחראי למעשה שרף את השיער). כך שהשיער שלי כרגע ממש לא במצב הטבעי שלו. האם גם כך ניתן יהיה לייעץ לי מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו