שיער שמנוני,נשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שמנוני,נשירה
    אירנה
    17/03/2009

שלום, לפני כשנתיים צבעתי לבלונד אבל הצבע יצא ג'ינג'י ועשו לי על זה גוונים וגם ייבשו לי את זה בשמש כמו כן גם השתמשתי בפנים. מאז השיער שלי לא אורך ויש נשירה.אמרו לי שיש לי נשירה בגלל שאני לא חופפת כל יום והיער שלי נהיה שמנוני יום לאחר שחפפתי ואני צריכה לנקות היטב את הקרקפת וככה הנשירה תיפסק. כמו כן,אמרו לי שהקצוות שלי שרופים ובגלל הנשירה אז יש תחושה שהשיער כאילו לא אורך.. אבל זה לא ככה כי אין מצב שהשיער לא יגדל. השאלות שלי:1)האם זה נכוןן שבגלל שיש לי נשירה אז יש תחושה שהשיער לא גודל? 2)אם הנשירה תיפסק אז השיער יגדל טוב ויאריך לי??חשוב לציין שלפני כן,השיער שלי ארך מהר. 3)האם קיים מצב שהשיער הפסיק לגדול לי?כי לפני כמה זמן סיפרתי את הפוני שלי וזה ארך לי.. אבל השיער שבראש עצמו לא אורך. אני ממש מקווה שתעזרו לי אני ניסיתי כדורים אמפולות הכל!! אם אתם חושבים שיש בעיה אחרת אז תגידו לי תיעצו לי מה לעשות בבקשה! תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שמנוני,נשירה

הוספת תגובה

• אירנה

זאב לוין
    17/03/2009

אירנה שלום,
    אני רוצה להזמין אותך ליעוץ ודיאגנוזה אלי למספרה או לאחד ממנהלי הפורום כדי שנוכל לאבחן את הקרקפת והשיער ולתת לך תשובה ופתרון מקצועי ויעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו