בקשה להמלצה על מחליק לשיער - מתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה להמלצה על מחליק לשיער - מתלבטת
    ירדנוש
    30/03/2009

טוב אז ככה, יש 3 אפשרויות אבל ראשית אספר לכם על השיער שלי כמובן:
    השיער שלי באורך של קצת יותר מהכתפיים, דק שנוטה לדליל ויש ימים שאני רק רוצה להחליק את הקצוות של השיער והשאר להשאיר טבעי כי הוא מסתדר לפעמים. אבל בכל זאת, חשוב לי לקנות מחליק לשיער לימים בהם השיער שלי מחליט להיות נפוח ומלא שוונצים
    לחברה שלי יש את המחליק של בייביליס דגם: Babyliss 2170E שעובד גם על שיער רטוב ויש לו אפשרות לטורבו , של בייביליס. מצורף לינק:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

ירדנוש
    30/03/2009

המממ אוקי הבנתי שאי אפשר לצרף לינקים אז אני אמשיך בלי לינקים...

מצד שני, אני לא מחלקת את השיער שלי לקבוצות כשאני מחליקה אלא מחליקה ככה איך שהוא כי הוא ממש דק ואין לו הרבה שכבות או נפח אז אולי עדיף לי מחליק אחר, גם הוא של בייביליס, דגם: Babyliss BA2191 CE, שהוא בעל פלטות רחבות יותר .

מצד שלישייייי, אני שונאת את המראה שהמחליק נותן שזה "ישר כמו מקלות" ולכן אני מסרקת את השיער בכל תהליך ההחלקה כדי שייצא קצת כמו המראה שאחרי פן (אני לא עושה פן כי זה הרבה יותר מסובך מלהחליק ולסרק, זה נותן לי אותה תוצאה בסופו של דבר).
    אז יש את המחליק של VALERA דגם: 639.01 שיש בו מחולל יונים (אגב, אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה, אני רק יודעת שזה טוב...) וגם - יש בו מסרק מצורף על הפלטות!

מה אתם אומרים? בבקשה אל תביאו לי תשובות של "תחשבי מה יותר נוח לך" כי חשבתי ו..נשרף לי המוח! :P
    אשמח לקבל המלצות לפי דעתכם על החומרים של המחליקים ועל הפעולות, ולפי נסיונות והכרות שלכם עם אחד המחליקים.

תודה ענקית לכל מי שעונה! וסליחה על החפירה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ***אני צריכה עזרה! בבקשה!***

ירדנוש
    31/03/2009

אין לי עם מי להתייעץ חוץ מפורומים, בבקשה תענו ..... :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירדנוש

זאב לוין
    01/04/2009

ממש לא משנה של איזה חברה הבייביליס מאוד חשוב להקפיד שהבייביליס יהיה עם ציפוי קרמי שיגיע ל200 מעלות חום ולהשתמש בסרום השומר את השיער מפני החום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו