גוון צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוון צבע
    יעל
    03/04/2009

שלום,

יש לי שיער חלק וצבעו המקורי חום כהה. בעבר תמיד לא היתה לי בעיה להגיע לחום מאוד בהיר מדרגה 7, אבל לאחר צביעה בבית הגעתי לגוון חום ככה במקום לבהיר.
    הלכתי לספרית כדי לתקן וכדי להגיע שוב לחום בהיר, והיא עשתה לי גוון 7.3 בחברת צבעים שהיא לא מוכרת והיא מביטה מחו"ל(היא עובדת רק עם זה) ואמרה שזה הכי בהיר שאפשר להגיע עם השיער שלי.
    העניין הוא שהצבע הסופי יצא ככה שרק השיער שנמצא בקרקפת יצא בצבע חום בהיר וכל שאר השיער הוא עדיין בצבע חום ככה.
    רציתי בבקשה לברר: האם ידוע לכם למה זה יצא ככה? אני החלטתי לא לחזור יותר לספרית הזאת, אבל הייתי שמחה לדעת מדוע זה קרה.
    ושאלה נוספת, הספרית אמרה שזה הגוון הכי בהיר שהיא יכולה להגיע אליו בלי הבהרה, והשתמשה בגוון 7.3.
    במידה והיא היתה משתמשת בגוון יותר גבוה כמו 8 או 9, האם היתה מתקבל אותה התוצאה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוון צבע

הוספת תגובה

• יעל

זאב לוין
    05/04/2009

זה קרה בגלל שהספרית שהלכת אליה היא לא מספיק מקצועית ולא לקחה בחשבון שצבע לא מבהיר צבע ובגלל יצא לך שורש יותר בהיר מהקצוות, עלייך לעשות קודם כל ניקוי צבע ורק לאחר מכן לבצע צביעה יסודית לפי הגוון הרצוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו