עזרה למיואשת מאוד מאוד !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה למיואשת מאוד מאוד !
    שרית
    10/04/2009

יש לי שיער מאוד דליל. כל חודשיים אני צובעת שורש ומוסיפה גוון אחד בשביל כדי לטשטש את הדלילות בקרקפת. עד עכשיו היה לי צבע יפה של הגוונים צבע בלונד על רקע חום. השבוע דווקא לקראת החג עשתה לי הספרית צבע שורש כרגיל ועברה לי על הגוונים למעלה קצת יותר מכל פעם בטענה שהיא רצתה ליצור הבדל בין הצבע לגוונים כמובן שאני לא רציתי ואמרתי לה שאני לא רוצה לשנות כי גם ככה חבל על השיער עם כל כך הרבה גוונים וכבר ממילא הוא מאוד דליל. בקיצור מה שקרה שהתוצאה יצאה "זוועתית" הגוונים יצאו לבנים מדי והרקע נראה כהה יותר והבלונד היפה היה לי "הלך פייפן" ואני ממש בדיכאון. השאלה שלי מה אני יכולה לעשות כרגע כי אני לא יכולה לסבול את עצמי כך ולפי דברי הספרית צריך לחכות ולראות מה יהיה לאחר כמה חפיפות יכול להיות שהמצב יחזור לקדמותו דבר שאני לא מאמינה. אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה לעשות אני אודה לכם מאד כי לקחתי את זה מאוד קשה כבר שנים שאני מנסה לשמור על השיער שלי באותו מצב יפה כמו שהיה ופתאום הכל מתחרב. איך אני יוצאת מהמצב הזה וחוזרת לקדמותו !. גם ככה חג פסח הלך לי לפחות שבחג הבא אני אהיה במצב יותר טוב. בבקשה עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה למיואשת מאוד מאוד !

הוספת תגובה

• שרית

זאב לוין
    18/04/2009

את לא צריכה להתייאש השיער שלך יחזור לצבע שהיה אחרי 3-4 שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו