שיער מלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מלא
    שולמית .ט.
    12/08/2007

שלום שמי רעות,

אני בעלת שיער חום גלי מלא ברק ובריא אבל מלא...מאוד מלא !

השיער שלי לא חלק ולא מתולתל ועם כל העובי שלי אין לי איך לסדר אותו בצורה שתיראה נורמלית בלי פן וכד' .

מה אני יכולה לעשות בנידון ? האם יש מספרות שעושות דילול? האם זה כדאי בכלל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מלא

הוספת תגובה

• רעות

רונן פלג
    13/08/2007

ניתן לבצע החלקה קלה ובכך להוריד את הנפח לשליש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה החלקה קלה ?

רעות
    13/08/2007

מה זאת אומרת החלקה קלה ?

ז"א פשוט לעשות פן...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעות

זאב לוין
    15/08/2007

רונן התכוון בהחלקה קלה זה לא לעשות פן אלא לעשות החלקה בחומר כימי עדין כדי לפתוח את גלי השיער ולגרום לו להיראות חלק ע"י פעולה כימית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה הקלה מסוכנת?

ענבל
    31/05/2009

מהם החומרים הכימיקלים ששמים על השיער בהחלקה הקלה?
    הם הורסים/ פוגעים בשיער?
    ההחלקה הקלה היא מסוכנת?

*השיער שלי בריא למדי, לא צבוע, ולא עבר יותר מ5 פעמים גג פן. (אבל כן הרבה פעמים מחליק)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להחלקה הכימית שהציעו שם ..

אני
    01/06/2009

אני לא מציאה לך לעשות את ההחלקה הזאת אני עשיתי אותה .. והיום אם את רואה את השיער שלי את בוכה ..
    אני בת 16 וחצי ואני מיצטערת על הרגע הזה .. השיער שלי מאוד תלוש ומאוד קצר .. זאת החלקה מאוד מסוכנת .. כי זה על חומר כימי וכניראה שלא כל ספר יודע להישתמש בחומרים האלה אני מציאה לך לעשות החלקה ברזילאית היא הכי טובה .. יותר מיפנית אפילו אני מכירה בנות שהשקיעו על שיער 3000 שקל והשיער נישרף לגמרי .. היה לי שיער יחסית ארוך היום הוא יותר קצר מקארה .. אני לא מציעה לך על זה .. אמרתי לך החלקה ברזילאית ולא בכל מקום! רק אצל מומחים או ספרים טובים ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו