מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פשוט מיואשתתמיטל25/04/2009
אני כל כך מיואשת !! היה לי שיער שרוף ויבש ומאוד נפוח (בגלל היובש שלו זה לא בגלל שיש לי תלתלים) עשיתי פתיחת תלתלים וחודשיים נהניתי מהשיער יכולתי לעשות פן והוא החזיק לי מעמד והיה נראה ממש כמו החלקה ופתאום אחרי שהייתי באילת (כנראה בים) אחרי החפיפה אני מרגישה שוב שהמרקם של השיער שלי השתנה ומאז אחרי כל חפיפה לאט לאט השיער שלי חוזר לקדמותו, עכשיו הוא ממש כמו שהיה לפני הפתיחה של התלתלים ועוד יותר גרוע. פשוט מיואשת אני לא יכולה לראות אתעצמי בלי חלק כי גם הספר סיפר אותי קצר ועם חלר זה הכי מתאים. מה לעשות?? אני שוקלת לעשות החלקה יפנית . בבקשה תעזרו ליייייי :(
מה פתיחת תלתלים לא מחזיק מעמד אז סתם שילמתי כסף לחינם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
זאב לוין26/04/2009קודם כל פתיחת תלתלים לא משקמת את השיער לשיקום השיער עלייך להשתמש במסיכות לחות , מומלץ במקצועיות
יכול להיות שביצוע הפנים גורמות לשיער להתייבש ולהתנפח
אם את שוקלת לעשות החלקה יפנית את צריכה להחליט האם את מוכנה להשתעבד להחלקות
לפני ביצוע החלקה עלייך לעשות סקר שוק בין מעצבי השיער כדי שיוכלו לעשות לך את ההחלקה הטובה ביותר כדי שלא תשלמי כסף סתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)