טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם. השיער הטבעי שלי הוא בגוון חום כהה. לפני מס' ימים צבעתי במספרה למהגוני, והספר הוסיף לי גוונים. הגוון היה אמור להיות בצבע דבש (כזה שלא יבלוט מדי על המהגוני, עם קונטרסט נמוך מאד בין הצבעים). הגוון שהתקבל יצא כתום בקרקפת ובלונדיני בקצוות. ההבדל בין הגוונים למהגוני בולט מדי ומכוער לטעמי. אני מעוניינת לחזור לגוון אחיד של מהגוני או חום כהה בכל השיער בצביעה ביתית. האם אני יכולה לצבוע את כל השיער בצבע בסיס חום כדי להגיע לאחידות או לפחות כדי להכהות את הגוונים? האם אני יכולה לצבוע בצביעה ביתית כשבוע אחרי הוספת הגוונים? תודה מראש, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את יכולה לעשות את הצביעה הביתית מתי שתרצי אבל זה ממש ממש לא מומלץ במיוחד על צביעת גוונים אני ממליץ לחזור לאותו הספר שביצע את העבודה ולבקש ממנו שיתקן את העבודה כדי שתהי מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר