שבת שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבת שלום..
    דניאל
    01/05/2009

1.האם זה בסדר לעשות עם סני- מבהיר שיער רק את השורשים(כיוון וכל השיער שלי בהיר מני שעשיתי לפני פחות משנה) וזה לפני החלקה יפנית-אני מתכוונת לעשות לראשונה החלקה יפנית בעוד כחודש וחצי ככה,והאם זה בסדר לעשות סני רק בשורשים או לעשות רק אחרי ההחלקה?
    2.יש לי פסים בלונדים שאני מצטערת שעשיתי-שעשיתי לפני כפחות משנה,האם יש דרך להוריד אותם? האם מומלץ לצבוע את הפסים לצבע השיער כולו? האם יש משהו שמוריד את הפסים (ושוב זה משתייך לשאלה עם ההחלקה היפנית-אם עדיף לעשות אחרי/לפני ולמה?)??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבת שלום..

הוספת תגובה

• יובל

זאב לוין
    03/05/2009

אני מזמין אותך ליעוץ חינם אצל אחד ממנהלי הפורום כדי שנוכל לעשות לך אבחנה של השעיר מקרוב ולהמליץ לך על פעולה כימית שהכי מתאימה לשיערך ולצבעו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה, אבל...

דניאל
    04/05/2009

אפשר הכל זאת מענה לתשובתי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו