מפסים להבהרה בכל השורשים (כמו צבע)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפסים להבהרה בכל השורשים (כמו צבע)
    גל
    02/05/2009

שלום רב

שנים רבות אני עושה פסים בהירים על השיער הטיבעי (גוון חום בינוני)
    יש לי שיער מקורזל ומלא אורכו כ-10 ס"מ לאחר הכתפיים
    אני מעוניינת שכל השיער (כולל השיער שלא הובהר) יובהר
    ופעם בחודש אבצע הבהרה לשורשים בלבד
    שאלותיי:
    1. האם ניתן בפעולה אחת להבהיר (בנייר כסף) את הפסים שלא הובהרו ובנוסף להבהיר את כל השורשים בראש?
    2. האם בכל חודש בו הבהיר את השיער תהיה פגיעה בשיער שהובהר בעבר (חומר ההבהרה יגע בו)
    3. האם בהבהרת שורשים יש להניח נייר כסף על הראש?
    4. האם יש חשש שגוון ההבהרות לא יהיה זהה?
    5. האם הבהרה הורסת את השיער יותר מצבע?
    6. האם עדיף פעם בחודש לעשות צבע בלונד, ופעם ב -5-6 חודשים לעשות פסים (חשש שהצבע יהיה צהוב מידי כי גוון שיערי חום בינוני)
    נ.ב אני לא אוהבת בלונד צהוב!!
    אוהבת בלונד נוטה לפלטינה

בתודה מראש להתיחסות לשאלותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גל

זאב לוין
    03/05/2009

בהחלה שאפשר לבצע את הצביעה אחידה כפי שאת רוצה, ישנו חומר שנקאה קרם הבהרה, תתייעצי עם מעצב השיער לפני הביצוע האם יש לו את הקרם הבהרה של חברת וולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת תשובות לשאלותי :-)

גל
    03/05/2009

זאב שלום
    אשמח מאוד לקבל תשובות מפורטות לשאלותיי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב לוין היקר

גל
    04/05/2009

מצערת אולם לא קיבלתי מענה הולם.

ללכת לספר אני יודעת גם בלי להתייעץ איתך

סליחה אם אני נשמעת תוקפנית, אבל אני מאוד מאוכזבת מהפורם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל

רונן פלג
    05/05/2009

1. לא ניתן להבהיר את השיער עם נייר כסף עד השורשים כי חייבים להרחק לפחות חצי סנטים (פחות או יותר ) כמו שזאב לווין המליץ לך יש קרם הבהרה שכן נוגע בשורשי השיער והוא נמרח כמו צבע והוא יותר ידידותי לקרקפת.

2. אם השיער שהובהר בעבר לא ייגע בחומר ההברה החדש לא יהיה נזק משמעותי, למרות שלא ממולץ לעשות כל חודש הבהרה על השיער.

3. לא הבנתי את השאלה?? מה הכוונה??

4. יש אפשרות שהגוון יהיה שונה אך ניתן לייצב אותו עם שטיפה או עם שמפו שמיועד לשיער בלונדיני.

5. כן ברור!!

6. כן, פעם בחודש לעשות צבע מבהיר מסדרה של חברה מובילה ופעם ב- 3 חודשים לעשות גוונים.

המלצה קטנה .. בלונד זה כמו מרצדס צריך תמיד לזכות שיש לשמר את הקיים וזה אומר להשתמש עם שמפו + מסכה מקצועי על מנת שהגוון של הבלונד ייש מר + ולשמור על טיב השיער.

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות עליהם בטלפון.
    צרי קשר
    רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד רונן!!!!

גל
    05/05/2009

מודה על התשובות המיקצועיות.
    :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו