מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה !!!צריכה עזרה15/08/2007
יש לי שיער מהשורשים הוא גלי בסדר אבל עם האורך יש נפח גדול ואין לי תלתלים יפים זה סוג של שיער מתולתל עם שערות חלקות ומלא נפח השיער שלי מגיע בערך עד חצי הגב ואני לא רוצה להסתפר האם ניתן לעשות משהו עם השיער ???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מקודם שיש לי שיער יבש
צריכה עזרה15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
זאב לוין15/08/2007אני ממליץ לעשות סלסול וזה יוריד לך את הנפח בשיער ויתן מראה יפה לתלתלים, לגיב שיער יבש עלייך להשתמש במסיכות ושמפו לשיער יבש של וולה אס פי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקשתך עזרה ביעוץ לשליטה על שיערך
אבי אמויאל16/08/2007אז ככה בצורה שיטחית בהיסתמך על ההבנה שלי מימך את בעלת שיער ללא שליטה שיער מורד חלקו חלק וחלקו מתולתל שורש כזה וקצוות אחרים מלאי נפח וכוליי יש כמה דרכים ביכדי להגיע לשלמות כאשר 80% זה תיספורת נכונה ליצירת המראה המבוקש וה 20% הנותרים במיקרה שלך משאירים מקום חלק לכימיה וחלק לחומריי עיצוב נכונים על מנת להגיע לעיצוב ולשמר אותו כשהו כבר שם לכימיה כוונתי יש סוגים של פתיחת תלתלים ושינויי מיבנה התלתלים לפי גודל צורה וכדומה ליצירת שיער מתולתל ולהבדיל ליצירת שיער חלק הפיתרון המדהים ביותר הוא החלקה היפנית מונעת שימוש בפנים בלי נפח ברק ורכות פשוט מדהים תענוג נוחות מקסימלית ובכך תישלטי בקלות בשערך ולא להפך מקווה שעזרתי בעונג רב מימני מעצב שיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)