שיער יבש יחסית וקשה לסידור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש יחסית וקשה לסידור
    ליאת
    14/05/2009

הי לכם!
    יש לי שיער ארוך מתולתל הוא יבש . אני חופפת פעמיים בשבוע בשמפו פנטן למגע משי והוא עושה לי אותו רך יחסית וגם אני שמה קרם לחות לשיער של פנטן- בהתחלה השיער קשה ונראה כמו כאילו שמתי ג'ל אבל אח"כ הוא נהיה רך .
    כשאני חופפת פעם שניה באמצע שבוע אז הוא יותר יבש מאשר בתחילת שבוע (אולי זה מהסיבה שבשישי שבת אני לא שמה קרם?) קשה לי מאוד לסדר אותו וזה ממש משגע אותי
    אני לא יודעת מה לעשות חשבתי על החלקה אל אני לא יודעת אם יתאים לי חלק אלא יותר מתולתל
    ואם עושים החלקה ורוצים שיער מתולתל ,אז גם במכשיר שעושה תלתול לא יצא לי תלתלים שמתאימים לי.
    האם תוכלו לעזור לי ?

בתודה מראש,
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער יבש

רונן פלג
    14/05/2009

היי ליאת,

ברמת העיקרון לשיער מתולתל עם קושי עיצוב + בעיית נפח (אם יש...חחח) אני מאוד ממליץ לעשות פתיחת תלתלים, שזה בעצם החלקה קלה שמורידה את הנפח ועוזרת בעיצוב השיער.
    כמובן שיש גורם מאוד מכריע שהוא התספורת שתהיה מתאימה לסוג שיער שלך.

לגבי יובש השיער.... הייתי ממליץ לך להתחיל להשתמש בשמפו + מסכה(ולא קונדישינר) מקצועיים שהם יותר מזינים ומטפחים את השיער.

אשמח לעזור , צרי קשר

רונן פלג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה רק רציתי לתקן

ליאת
    14/05/2009

השיער שלי הוא בחלקו גלי ובחלקו מתולתל .
    עשיתי פתיחת תלתלים לפני כמה שנים וזה לא התאים מתאים לי יותר בייבי ליס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

קורן אריכא
    14/05/2009

אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום בנוסף גם מסכה לשיער יבש על מנת להחזיר את הברק והרכות לשיער בהצלחה--עוד מעט עולה לאויר אתר חדש בשם "פרודקס" ושם יהיה את כל מוצרי השיער מהחברות המובילות בעולם במחירים הכי זולים שיש בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו