גוון כתום בשורשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוון כתום בשורשים
    קרן
    16/05/2009

שלום- מתנצלת מראש על האורך
    עד אתמול היה לי שיער עם גווני צבע כתום-צהוב (על שורשים חום כהה. ללא צבע רקע)] .
    אתמולהמליצה לי הספרית כדי שהשיער לא "יראה מת ויהרס מהגוונים", לעשות צבע אחיד בצבע חום, לא רצתי אולם שוכנעתי שלא אצטרך לבוא כל חודש ואוכל לצבעו בבית, (נתנה לי את המספר) ולבוא פעם ב..,
    לאחר הצביעה א. זה היה רחוק מחום. ב. השורשים שלי כתומים, היתר בסדר כי הוא יצא מעיין גוון דבש ומעט אדמדם. הצבע לדבריההוא 7 + 8.1 של לוריאל. ביחס של 50:50
    ניסינו על חברתי שגם לה היה אותו מצב כמו שלי בשיער קודם לכן (גוונים..)שיערה יצא אפרפר...
    שאלותיי:
    1. איך נמנעים מקרקפת כתומה (מכוער.)
    2. איך נמנעים מגוון אדום (איני אוהבת אני חושבת שהצבע המתאים לי ביותר הוא חום עד דבש כהה כהה או חום בהיר עד כהה)
    3. האם היחסים של 1/2:1/2 נכונים? כי נראה לי שמה- 8.3 שהוא גוון צהוב אפור היה צריך לשים מעט.
    4. איך מגיעים במצבי לגון חום עד דבש כהה או חום בהיר עד כהה. מבלי שיצא ירוק אפור או אדם, באמצעות שטיפה או צבע שאני יכולה לעשות בבית?
    5. למה זה קורה- אפור/ירוק או שורש כתום זוהר.
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוון כתום בשורשים

הוספת תגובה

• היי קרן

אנג'לה טטרו
    16/05/2009

את לא צריכה להתנצל השאלה שלך ברורה מאוד,ההבחנה של הספרית לא היתה נכונה:
    א. 7.1 8 זה צבע בהיר ולא חום.
    ב, יש צבע מנטרל כתום צהוב.
    לא תמיד מה שיצא לחברתך יצא גם לך כי לכול אחד יש פיגמנט שונה.
    אם את רוצה להגיע למצב טבעי את צריכה לקחת צבע בדרגה 5, עם מנטרל כתום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו