טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תמיד צבעתי את השיער בצבע חום בהיר בגוון 7 או 7.3.(השיער הטיבעי שלי הוא חום כהה). לאחרונה הלכתי לספרית חדשה, וניסיתי גוון שונה שמעורבב עם כמה גוונים(לא בסיס) וכנראה שבחרתי בחירה לא נכונה מתוך קטלוגי הצבע, כי הצבע יצא עליי כחום מאוד מאוד כהה. אני מאוד רוצה לחזור לחום בהיר ולמה שהיה לי. האם על מנת שאוכל לחזור לחום בהיר מדרגה 7 אני חייבת לעשות הבהרה, או שזה יהיה בסדר בצביעה הבאה לצבוע בצבע מספר 7 והתוצאה תהיה כמו של 7?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר