מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ניתן לעשות?ליאל17/08/2007
אני בחורה בעלת שיער מתולתל צבוע לבלונד יש בו קצת הבהרה ,יבש מאוד מאוד מאוד ,אין דבר כזה שאני יאפשר לעצמי להיות בלי קרם כי אז הוא פשוט יתחשמל ,שערי ממש לא בריא הוא עבר הרבה צביעות פסים הבהרות ומה לא[ אין טעם שאני אשלח תמונה כי אני לא אצלם עם השיער לי כפי שהוא נראה באמת הוא תמיד מלא חומרים ]ככה אני ממש מתוסכלת כיון שהבנתי שאין לי אפשרות לעשות פתיחת תלתלים כיון שיש לי קצת הבהרה ,וכל חומר לשיער שיש על המדף נסיתי וכלום לא עוזר כל המסיכות כל הקרמים ,אני מתחילה להרגיש שמה שנותר לי לעשות זה להשלים עם המצב ושיער לעולם לא יכול להשתפר ולהגיע מימצב של שיער שבור יבש וחסר ברק לשיער שנראה בריא באופן טבעי ,האם לך יש עיצה בשבילי? שמעתי על פתיחת תלתלי ם על בסיס חלב אצל ספר מוכר בארץ ובחול הוא נמצא בארלוזורוב בתל אביב אך אני מפחדת שזה עוד משהו שסתם יעבור על השיער שלי ולא ישפר כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
זאב לוין18/08/2007כל ההחלקות עובדות על בסיס כימי ולפי תיאור שיערך אני לא ממליך בשום אופן לעבור שום החלקה, לפי דעתי החלקת חלב זה גימיק זמני כדי למשוך לקוחות למשהו שונה. עלייך להתאזר בסבלנות ולטפל בשיערך עם מסיכות לחות לאחר כל חפיפה ובשמפו לשיער יבש ואז תתחילי לראות תוצאות.
עצה שלי: להירגע קצת עם פסים והבהרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה קרם את משתשמשת
דנה18/08/2007להפחתת החשמל הסטטי? אני סובל גם מאותן הבעיות ועדיין לא מצאתי את הקרם האידיאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה.....
רונן פלג19/08/2007קרם לשיער אני הייתי ממליץ לך כמה סוגים:
אם את אוהבת את השיער מראה רטוב יש גלים רכים ולערבב אותם עם קצת קרם לחות ="נ ה ד ר"
ללוריאל יש רום שנקרא "סובלין שיין" = מ ע ו ל ה ....
לא תמיד הקרם לחות שמציעים לך בסופרפארם מתאימים לשיער שלך בגלל הסוג שלו ..... עדיף לפעמים להשקיע במוצר טוב עם תוצאות.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן?
דנה20/08/2007היכן ניתן להשיג אותו?
האם הוא מתאים לשיער מתולתל יבש ובעל חשמל סטטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן?
דנה20/08/2007היכן ניתן להשיג אותו?
האם הוא מתאים לשיער מתולתל, יבש ובעל חשמל סטטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
רונן פלג20/08/2007בכל מספרה שמחזיקה את מוצרי לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
דנה21/08/2007איך אני מוצאת כאלה מספרות באיזור חיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)