עזרה דחוףףףף!!!!!!!!!!!!11

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוףףףף!!!!!!!!!!!!11
    ברכה
    20/08/2007

שלום
    לפני כשלושה חודשים עשיתי סברה בשיער, היום צבעתי את השיער בצבע של גרנייר השיער לא מפסיק להישבר ולנשור. מה אפשר לעשות על מנת לעצור את התהליך? או להקטין את הנזק?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוףףףף!!!!!!!!!!!!11

הוספת תגובה

• ברכה

זאב לוין
    20/08/2007

עלייך קודם כל להסתפר ולעשות קנייה של מוצרי טיפוח הנמכרים במספרות וזה מה שיכול לעצור לך את שבירת השיער.
    אני ממליץ על שמפו לשיער ביש ומסיכה לשיער יבש ואמפולה לשיקום שיער של וולה אס פי - מומלץ מאותה סדרה, לאחר החפיפה לשים סרום משקם שיער ללא שטיפה הבנוי מאצות ים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לברכה (סברה)

Titusha
    20/08/2007

היי ברכה, אוחחחח את מחזירה אותי אחורה שנה וחצי לפחות, לפי זה שאת מודעת להחלקה בשם בשם בטח עשית אותה אצל חנה ברמלה או אצל אחותה בנתניה, את הרי ידעת בוודאות שאסור בתכלית האיסור לצבוע שיער עם סברה בצבעים כימיים השיער נצלה נשרף ונקרע, צר לי לאכזב אותך אבל אין מה לעשות את הנזק שנגרם אין לתקן, מה שכן את יכולה לעשות זה לספר את הקצוות שנפגעו לקוות לטוב. עצה קטנה לי אלייך למדי להסתדר עם השיער שלך קחי לך טיפים מהפורום כאן ולמדי לאהוב את מה שהטבע נתן לך, כי בסופו של דבר גם החומרים הטבעיים מסתבר שהם גם כימיים. מקווה שעזרתי לך:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו