טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני צובעת לבלונד מזה כ13 שנים. במקור אני שטנית. השיער שלי גלי. בזמן האחרון השיער שלי יבש מתפצל, מסתלסל ולא מסתדר אם אני לא מייבשת אותו אחרי חפיפה. גם לאחר היבוש השיער עדיין גלי. השאלה שלי: האם החלקת במבוק תתאים למצבי? האם היא גורמת איזשהם נזקים בעתיד הקרוב או הרחוק? ובנוסף, אני עוברת טיפולי פוריות, האם ההורמונים יכולים להשפיע על מצב שיערי לאחר ההחלקה ולגרום לנשירות והתקרחויות? ומה קורה בזמן הריון לאחר החלקה? תודה על תשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד