מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה קרמית על גווניםרונן פלג01/06/2009
האם מותר לעשות החלקה על גוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה קרמית - תגובה
זאב לוין18/10/2012כעיקרון אפשר...אבל לפני שאני יגיד לך תשובה חד משמעית אני צריך לראות את שיערך
זאב לוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרין
אנג'לה טטרו01/06/2009כן אפשר אם השיער לא מובהר מדי ,אבל לפני שאת מחליטה לעשות רצוי להתייעץ עם הספר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על החלקה קרמית
אסנת10/01/2010יש לי שיער יבש ,מאוד גלי ומאוד נפוח,לפני כשבועיים עברתי החלקה קרמית אצל איציק נוי ממספרת "בראש שלי" ברח' אחוזה 80 ברעננה(נסעתי אליו במיוחד ממודיעין בשל נסיון העבר המוצלח)ושוב כמו בטיפול הקודם אצל איציק-קבלתי שיער מדהים,חלק נעים ,נוח מאוד לסידור ומה שהכי חשוב מבחינתי-מראה טבעי לחלוטין.אני ממליצה עליו בחום-הוא יסודי,מקצועי ונותן את כל הנשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי החלקה קרמית..
מורן20/01/2010אני בת 14 ויש לי שיער גלי ומאוד נפוח..
האם כדאי לי לעשות החלקה קרמית?
כמה זה עולה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזהרה מפני החלקה קרמית!!!!
מיקה17/10/2012שלום לכולכם
הנני בעלת שיער מתולתל וארוך עם גוונים ונוהגת מזה שנתיים לעשות החלקה ברזילאית מדי 3 חדשים ואפילו פחות - מאוד מרוצה אמנם השער לא נשאר חלק לאורך זמן אבל הוא רך נעים וקל לטיפול.
שבוע שעבר עשיתי את טעות חיי כש"בגדתי" בספר שלי והלכתי לספרית אחרת שהצליחה לפתות אותי לעשות החלקה קרמית בטענה שהשורש כבר כהה ואין בעיה ובכלל השיער בניגוד להחלקה יפנית יוצא רק ונעים מיד בהתחלה.
כבר בתהליך עצמו ראיתי שצבע השיער בשורשים הולך ונעשה כתום כשהספרית מרגיע אותי שזה "יסתדר"
בלי להלאות יותר מידי למחרת בבוקר הגעתי אליה כולי נרעשת ומבוהלת אחרי שקמתי בבוקר ומבלונדינית הפכתי לג'ינגית כתומה, שרופה ומלאה קרחות בקדמת הראש!!!! (ראו תמונות מצב)
הספרית אמנם "התנצלה" אבל אחרי שרצתי לרופא עור התברר לי שאני עומדת לפני לפחות שלוש שנים של שיקום השיער - בהם לא אוכל לעשות גוונים שורש וכנראה אצטרך להסתפר כדי לא להכביד על השורשים !!!
מיותר לתאר את עוגמת הנפש התסכול והצער (הספרית אפילו לא טורחת להתקשר ולפחות להציע לי עזרה בשיקום השיער שעומד לעלות לי מאות שקלים בחודש - טיפולי קרטין, שמפיים מיוחדים ועוד)
אנא מכם - הזהרו ושמרו על פאר ראשכם, זה לא משתלם לא משנה מה יבטיחו לכם - לכו רק על טיפול הקרטין מה שמכונה החלקה ברזיאלית.
מכל הלב... (לצערי אפשר לצרף רק תמונה אחת אבל אני מאמינה שזה מספיק מפחיד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי החלקה קרמית.. - תגובה
זאב לוין18/10/2012אשמח לזמן אותך ליעוץ בחינם ויחד נחליט איזה זוג החלקה את צריכה
כי בלי לראות את שיערך קשה להגיד עלות
זאבלוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרין
זאב לוין21/01/2010על גוונים ניתן לעשות רק החלקה ברזילאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)