טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב השיער שלי יבש מאוד פגום חסר חיוניות ונראה רע מאוד. יש לי שיער מתולתל אפילו מקורזל, אני עושה גוונים וצובעת המון זמן אך מעולם לא היתה לי כזאת תופעה של שיער שנראה כך. בד"כ אני מסדרת אותו מאוד יפה. מסכות שמפו טוב בקיצור משקיעה. השיער מתולתל תלתלים גדולים נפוח יפה ואופנתי אך לאחרונה התלתלים נעשו קטנים מאוד השיער יבש לא יפה חסר ברק וכל מה שאפשר איני יודעת מה לעשות. אני בת 42 אם חשוב לציין
תודה ומבקשת את עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כנראה שמהצביעות זה קורה.... האם ת משתמשת במסכות ... למי שצובעת אני מליץ לעשות מסכה בין 2-3 פעמים בשבוע. אבל תנסי לברר על פתיחת תלתלים שזה בעצם החלקה קלה יעזור עם עיצוב השיער והנפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר