טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני עשיתי גוונים כמה פעמים והיה בסדר. פעם אחרונה שעשיתי גוונים של בלונד יותר בהירים, זה גורם לשיער שלי להיות ממש יבש, ולא יפה כמו שהיה. אני שמה מסיכה, טיפות סיליקון, שמן פישתן, ועדיין השיער יבש, ולא יפה ובריא כמו שהיה תמיד. וגם אם יום אחד אני לט חופפת השיער נראה ממש לא טוב. מה אפשר לעשות כדי שהשיער יחזור להיות בריא, רגיל , יפה, ולא יבש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מתארת את השיער שהוא יבש מאוד ולא עוזר לך המסכה ולא הסילקון ,אני מציעה לך ליפנות שוב לספר שלך ולהסביר לא את מה שאת מתארת ולהחליף את המסכה , יכול מאוד להיית שהמסכה עד שעשית את הגוונים היתה בסדר ואחרי הגוונים האחרונים את צריכה משהו יותר חזק ,ואולי ימליץ לך על אמפולות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר