שלום ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ..
    .....
    06/06/2009

הבעיה שלי היא שיש לי שיער שטני דקיק חלק וארוך , והשילוב הזה ביחד ניראה כמו ספגטי : (
    מה אני יכולה לעשות כדי להוסיף לו נפח ? , אני משתמשת בשמפו לשער חלק ודק של הרבל הסנס , וכתוב שהוא מוסיף נפיחות לשיער , למרות שאני לא רואה שום נפיחות אחרי שאני משתמשת בו .
    ועוד משהו , הייתי רוצה להבהיר טיפה את השיער , קניתי סאן אין אבל אני לא רוצה להשתמש בו כרגע . קראתי באינטרנט שיש כל מיני דרכים כמו לשים לימון על השיער ולצאת לשמש , או לשים שמן זית , או לשים לימון ליטוף במגבת ולהיות איתו 20 דקות .
    הייתי רוצה לעשות משהו מכל הדוגמאות האלה אבל שום דבר לא מפורט ואני לא יודעת כמה מיץ לימון לשים או איך לשים , וכמה זמן להיות בשמש וכו' .. [אני יודעת שזה שורף את השיער]
    האם הייתם יכולים לפרט לי דוגמא אחת ? , כמה בידיוק לשים ואיך לעשות וכמה ליהיות בשמש והאם לחפוף מיד ועוד ..
    מחכה לתשובה , תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ..

הוספת תגובה

• מישהי

רונן פלג
    07/06/2009

היי מישהי,

קודם כל לא לךהבהיר את השיער עם כל מה שפירטת הורס ת השיער ..
    כנסי למספרה טובה תעשי לך קצת כמה גווני שמש והתוצאה תהיה יותר יפה וטובה לטווח האוך.

לגבי שיער דק ... גניטיקה מסכה שלי ... אולי תנסי לעצב את השיער עם מוס, לגבי השמפו אין לי מושג עליו אבל אני מכיר שמפויים מקצועים טובים שמיועדים לשיער דק שעושה את העבודה יפה מאוד ... כמו לוריאל , קרסטס, שוורצקוף ...

בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו