שטיפה לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטיפה לשיער
    אלונה
    07/06/2009

שלום, אני רוצה שינוי בשיער אבל כיוון שאני פוחדת שלא יצא טוב אני חושת בהתחלה לנסות לעשות שטיפה לשיער, הרצתי קצת בגוגל ולא מצאתי יותר מדי מידע על זה ולכן אשמח לתשובות:

דבר ראשון שמעתי שבצביעה אי אפשר להבהיר.. כלומר אם השיער שלי ג'ינג'י אני לא יכולה לעשות צביעה לבלונדיני נכון ?
    וכמובן איפה אפשר לקנות שטיפה? מה המחיר של זה בערך? האם אפשר לעשות אתזה לבד בבית או צריך אצל ספר? יש שטיפה כלשהי מומלצת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטיפה לשיער

הוספת תגובה

• למה לא עונים?!

תמי-חולון
    10/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלונה

זאב לוין
    10/06/2009

אלונה שלום,
    השטיפה היא באמת לא מבהירה את השיער הטבעי אני לא חושב שאת יכולה לקנות חומרים מקצועיים במכירה לקהל הרחב, אלא רק לספרים מקצועיים בלבד
    התזה - לא מומלץ לעשות שינויים כלשהם מבלי להבין בכימייה כיוון שזה לימוד מאוד ארוך ומורכב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו