שאלותת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלותת..
    רותם
    09/06/2009

היי, קוראים לי רומי, אני בת 14. יש לי שיער דק וארוך מאוד (עד התחת), שטני עם גווני בלונד טבעיים, גלי-מתולתל. לפני כחודשיים הסתפרתי בפעם הראשונה בחיים שלי (אף פעם לא הסתפרתי, אפילו לא גזרתי קצוות) וביקשתי מהספר שלא יקצר את האורך, אלא רק ידרג.
    יש לי כמה שאלות:
    1. יש לי המון קצוות שרופים. אני אוהבת את איך שזה נראה, אבל אני יודעת שזה מזיק לשיער. חצי מהשיער שלי שרוף ואני רוצה לשמור עלץ האורך פחות או יותר ולא לקצר הרבה. רציתי לדעת האם מומלץ להוריד את הקצוות השרופים בשלבים (נניח שני ס"מ אחת לחודש או משהו כזה) או שעדיף לגזור הכל בבת אחת? ולאחר שאיפטר מהקצוות השרופים-באיזו תדירות מומלץ להסתפר ולגזור קצוות שרופים? אני לא רוצה להגיע שוב למצב שאני נמצאת בו.

2. כפי שכבר ציינתי, יש לי שיער גלי-מתלתל. האם יתאים לי פוני לצד, או שאצטרך להחליק אותו בכל בוקר?

3. מהם הטרנדים בתספורות הקיץ ואילו תסרוקות אפשר לעשות בשיער ארוך, מתולתל-גלי ודק?

4. איפה ניתן להשיג קרם להגנה מפני מחליק/פן/בייביליס ושל איזו חברה מומלץ?

תודה, רומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלותת..

הוספת תגובה

• רומי

זאב לוין
    10/06/2009

1 קו המשחבה שלך מאוד נכון את יכולה לגזור קצוות פעם בחודש -חודשיים וכשתגזרי את כל הקצוות השרופים עלייך להסתפר פעם ב3-4 חודשים

2 כדי להחליט האם יתאים לך הפוני אני חייב לראות את שיערך מקרוב

3 את יכולה לחפש בגוגל את כל הטרנדים החדשים

4 ניתן להשיג במספרות בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו