מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער גלישפיץ10/06/2009
השיער שלי לא ארוך הוא בערך 5 ס"מ אבל בקצוות הוא בקושי עובר תאוזן (דירגתי טיפה) חום בהיר לפעמים יש לו טיפה צהבהב השיער שלי נפוח ועבה אם אני מסרק אותו למעלה (כשהוא עומד) הוא נראה ישר אבל כשהוא קדימה כלפי העיניים הוא ממש גלי ואם אני מסרק אותו לצדדים הוא בין ישר לגלי
1) יש משהו שאני יכול לעשות אותו יותר חלק? ואם אפשר שישאר אחרי מקלחת או אפילו לתמיד
2)הוא גם יבש ונראה כזה מעפן בלי צורה מה אני יכול לעשות עם זה?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד כמה שאלות אם אפשר
שפיץ11/06/20091)אני מזיע דיי הרבה ואחרי שאני מזיעה השיער משום מה חוזר קדימה ואז הוא שוב גלי (וכמובן יבש בצורה לא נורמלית) מה אני יכול לעשות שלא יחזור קדימה ואולי אם יש משהו שיכול לעזור לשיער שלי שהוא מזיע
2)חבר שלי יש לו שיער טיפה גלי אבל עדיין הוא רך כזה וממש יפה איך זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב מישהו עונהלי?.....
שפיץ18/06/2009וד"א אני מזיע רק כשיש לימודים ואני משחק הרבה אז בחופש אני לא הולך להזיע הרבה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו!!!!!!
שפיץ23/06/2009אם כבר תענו לי יש לי עוד כמה שאלות... האם אני יכול להפוך את השיער שלי שיהיה תמיד רך יפה ועם ברק? או שכל הדברים בשביל זה זה רק עד המקלחת??? ואם כן איך? וד"א אני מזיע רק בימי לימודים שאז אני משחק אז עכשיו אני כבר לא הולך להזיע בחודשיים הקרובים.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)