שיער גלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער גלי
    שפיץ
    10/06/2009

השיער שלי לא ארוך הוא בערך 5 ס"מ אבל בקצוות הוא בקושי עובר תאוזן (דירגתי טיפה) חום בהיר לפעמים יש לו טיפה צהבהב השיער שלי נפוח ועבה אם אני מסרק אותו למעלה (כשהוא עומד) הוא נראה ישר אבל כשהוא קדימה כלפי העיניים הוא ממש גלי ואם אני מסרק אותו לצדדים הוא בין ישר לגלי
    1) יש משהו שאני יכול לעשות אותו יותר חלק? ואם אפשר שישאר אחרי מקלחת או אפילו לתמיד
    2)הוא גם יבש ונראה כזה מעפן בלי צורה מה אני יכול לעשות עם זה?
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער גלי

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות אם אפשר

שפיץ
    11/06/2009

1)אני מזיע דיי הרבה ואחרי שאני מזיעה השיער משום מה חוזר קדימה ואז הוא שוב גלי (וכמובן יבש בצורה לא נורמלית) מה אני יכול לעשות שלא יחזור קדימה ואולי אם יש משהו שיכול לעזור לשיער שלי שהוא מזיע
    2)חבר שלי יש לו שיער טיפה גלי אבל עדיין הוא רך כזה וממש יפה איך זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מצב מישהו עונהלי?.....

שפיץ
    18/06/2009

וד"א אני מזיע רק כשיש לימודים ואני משחק הרבה אז בחופש אני לא הולך להזיע הרבה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו!!!!!!

שפיץ
    23/06/2009

אם כבר תענו לי יש לי עוד כמה שאלות... האם אני יכול להפוך את השיער שלי שיהיה תמיד רך יפה ועם ברק? או שכל הדברים בשביל זה זה רק עד המקלחת??? ואם כן איך? וד"א אני מזיע רק בימי לימודים שאז אני משחק אז עכשיו אני כבר לא הולך להזיע בחודשיים הקרובים.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו