ציבעי שיער מקצועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציבעי שיער מקצועיים
    יעל
    12/06/2009

שלום,

יש לי אפשרות לרכוש מחברה של אמא שלי ציבעי שיער מקצועיים של לוריאל פרופשינל וולה פרופשינל. אני גם ככה תמיד צובעת בבית עם ערכות בייתיות, והתוצאה יוצאת טובה מאוד(אמא שלי צובעת לי), אז לכן חשבתי לנסות שאמא שלי תצבע לי עם ציבעי שיער מקצועיים.
    רציתי בבקשה לברר: איזה חברה נחשבת ליותר עדיפה מבחינת ציבעי השיער המקצועיים שלה: וולה או לוראל?(מדובר על ציבעי השיער המקצועיים הרגילים)
    ושאלה נוספת, עם איזה אחוז חמצן לרוב צובעים במספרות צבע רגיל וחוזר ללא שינוי גוון?
    פשוט אני צריכה להזמין בנוסף בקבוק קרם חמצן בנפרד, ולא יודעת כמה אחוזים צריך.
    יש לי שיער חום בהיר בגוון 7 ואני רוצה להמשיך באותה משפחה של גוונים.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציבעי שיער מקצועיים

הוספת תגובה

• יעל

רונן פלג
    16/06/2009

כל צבעי השיער מקצועיים הכל תלוי בהליך הכנת הצבע וחישוב נכון של הנוסחא ביחס למצב הקיים ולשם כך יש מעצבי שיער שלמדו לבצע חישוב פיגמנט וזה המקצוע שלהם בדרך כלל ניתן למצוא אותם ב-מ-ס-פ-ר-ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו