מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת!!ליאת22/03/2007
היי, אני מקווה שזהו המקום הנכון שיעזור לי בסופו של דבר... אני בת 18 ויש לי שיער תלתלים לצערי.. וזה לא סתם תלתלים כמו לכולן, אלא תלתלים שקשים מאוד מאוד לסידור. ניסיתי פתיחת תלתלים פעמיים אך זה לא עזר. יום יום אני מרטיבה את השיער ושמה קרם לחות לפני שאני יוצאת מהבית, קרם של my way אך השיער מתייבש ואני חייבת לאסוף אותו... שום דבר לא עוזר לי.
אני מאוד רוצה ללכת עם השיער פזור במשך כל היום ושהוא לא יתנפח לי אלא שישמור על הפרופורציה והלחות.. ג'ל לא כדאי לשים, זה גם לא עוזר לי... מה לעשות....???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאתת
אדו23/03/2007תשמעי רציתי לשאול אותך על פתיחת תלתלים זה עזר לך להוריד קצת מנפח? כמה זה עלה? האם את ממליצה לעשות פתיחת תלתלים??
ובקשר לשאלה שלך אני לא איזו מומחית אבל את יכולה לעשות החלקה יפנית או לקנות מכשיר כזה שמחליק את השיער..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)