תכשירים לשיערמראה הרטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשירים לשיערמראה הרטוב
    ענת
    22/06/2009

שלום:
    יש לי תלתלים טיבעיים פתוחים (שיער גלי) עד הכתפיים, השיער צבוע בפסים.
    אוכל לקבל טיפ (לערבוב תכשירים) או המלצה לתכשירים מסויימים כיצד להשאיר את המראה הרטוב של השיער? אבל - שישאר רך ומתולתל!! ולא נוקשה כמו שמוס עושה.
    אציין שיש המון מוצרים בפארמים העונים על דרישה זו אך לא כולם מקיימים את ההבטחה ואין לי כ"כ הרבה כסף להוציא על תכשירים עד שאמצע את המתאים.
    המוווון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשירים לשיערמראה הרטוב

הוספת תגובה

• ענת

זאב לוין
    23/06/2009

אני מכיר רק תכשירים איכותיים שיוכלים לעשות לך את הפעולה הרצויה בשבילך שזה קרם לחות אושן 9 של סבסטיאן תוספת וייט הג'ל הנוזלי שלא מקשה את השיער ומשאיר אותו רך ונעים ומראה רטוב לאורך כל היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתו של זאב לוין על מראה ר

ענת
    23/06/2009

איך משיגים את התכשירים האלו? - של סבסטיאן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת

אנג'לה טטרו
    24/06/2009

אני ממליצה לך על שמן פישתן מינסיון של הלקוחות שלי במספרה , גם ניתן לערבב עם הפישתן קרם לחות יכול לעשות את העבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה למי שענה לשאלותי

ענת
    24/06/2009

פורום נחמד ומועיל. אמשיך להשתתף בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו