מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשירים לשיערמראה הרטובענת22/06/2009
שלום:
יש לי תלתלים טיבעיים פתוחים (שיער גלי) עד הכתפיים, השיער צבוע בפסים.
אוכל לקבל טיפ (לערבוב תכשירים) או המלצה לתכשירים מסויימים כיצד להשאיר את המראה הרטוב של השיער? אבל - שישאר רך ומתולתל!! ולא נוקשה כמו שמוס עושה.
אציין שיש המון מוצרים בפארמים העונים על דרישה זו אך לא כולם מקיימים את ההבטחה ואין לי כ"כ הרבה כסף להוציא על תכשירים עד שאמצע את המתאים.
המוווון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
זאב לוין23/06/2009אני מכיר רק תכשירים איכותיים שיוכלים לעשות לך את הפעולה הרצויה בשבילך שזה קרם לחות אושן 9 של סבסטיאן תוספת וייט הג'ל הנוזלי שלא מקשה את השיער ומשאיר אותו רך ונעים ומראה רטוב לאורך כל היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתו של זאב לוין על מראה ר
ענת23/06/2009איך משיגים את התכשירים האלו? - של סבסטיאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
אנג'לה טטרו24/06/2009אני ממליצה לך על שמן פישתן מינסיון של הלקוחות שלי במספרה , גם ניתן לערבב עם הפישתן קרם לחות יכול לעשות את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למי שענה לשאלותי
ענת24/06/2009פורום נחמד ומועיל. אמשיך להשתתף בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)