ייעוץ בקשר לתספורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בקשר לתספורת
    לין
    23/06/2009

שלום, פעם אחרונה שהסתפרתי הסתפרתי עד לכתפיים זה היה לפני שנה בערך עכשיו השיער ארך בהרבה ואני רוצה להאריך אותו עוד כי יש לי הרבה שיער ורק ככה הוא נראה פחות נפוח...
    השיער שלי מהאמצע ממש שרוף\פגום מצביעות רבות קודמות. לכן חשבתי אולי להסתפר (לא מהאורך) ...חשבתי על התספורת הזאת שלמעלה יש מלא דירוגים קצרים אבל למטה יש כמ ופסים ארוכים כאלה, אני יוסיף תמונה של מה שאני מתכוונת.אני ידועת שהתספורת הזאת מתאימה יותר לשיער חלק-חלק ושלי הוא דיי גלי רק בפוני ובהתחלה חלק...אני מתכננת גם לצבוע לשחור.
    אני יודעת שלא כל ספר שאני מכירה יבין למה אני מתכוונת....אבל אני לא רוצה ללכת למעצב שיער יקר מידי....אתה יכול להמליץ לי על מעצבי שיער בחיפה? או בכלל להגיד לי אם כדאי להסתפר ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בקשר לתספורת

הוספת תגובה

• השאלה שלי

לין
    25/06/2009

אם יש לי שיער גלי, כדאי לי להסתפר ככה?..
    מחכה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה תמונה של השיער שלי

לין
    26/06/2009

תייעצו לי בבקשה מה לעשות בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתפרתי בסוף מדורג רגיל....וביקשתי

לין
    01/07/2009

שיגזרו את השרוף........
    אז לא משנה כבר.
    יש לי רק שאלה אחת מקווה שתענו...אם אני יצבע לשחור כחול עכשיו שהשיער בריא יותר, עד כמה זה יהרוס לי את השיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים??

לין
    04/07/2009

לכולם עונים ולי לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו