טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי צבעתי את השיער שלי (אחרי תקופה ארוכה שלא נגעתי בו) . אני שחומה (צבע מוקה) עיניים כהות שיער חום כהה. צבעתי כי רציתי לעשות חום בהיר (אבל לא יותר מדי) צבעתי פעם אחת ולא היה שינוי. אז אחרי שבוע הבאתי גוון יותר בהיר (בלונד- בגלל שידעתי שלא ייצא לי כמו על האריזה כי השיער עצמו כהה) חשבתי שייצא לי חום בהיר אבל יצא לי ג'ינג'י!!! :( זה נראה ממש זוועה!) כנראה שיש לי פיגמנט אדום בשיער. חברות אמרו לי שאם אני רוצה אני יכולה לצבוע על זה חום כהה אבל שעוד חפיפה או שתיים השיער שוב יהפוך לג'ינג'י :( אווווף מה עושים??
יש דרך להיפטר מזה לגמרי בלי לחכות עד שהשיער יגדל? כי באמת זה נראה זוועה אני לא יודעת מה לעשות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר