מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה מאחד המומוחים,מתחננת!!!לינוי26/06/2009
אוקיי.אז ככה,
אני עשיתי החלקה יפנית לפני שנתיים.
מאז עשיתי פעמיים שורשים.
עד לא מזמן,הייתי מאוד מרוצה מההחלקה...
אבל עכשיו כבר לא ,ממש לא.
מה שקרה זה ככה:
טוב קודם כל השיער שלי נשבר השיער שבשכבה הלמטה ז"א כשאני מרימה את השער הארוך יש מתחתיו שיער שגם אמור להיות ארוך אבל הוא בעצם שבוררר וגם למעלה בקרקפת איפה שנגמר השביל ואני מעבירה את השער שלי אני נוגעת באורך של 4 ס"מ כשהשיער שלי הוא בעצם ארוך...
זה נורא מפחיד אני מאוד מפחדת שיהיה לי קרחות ואני לא רוצה את זה הכי לא חפשתי באינטרנט מידע ונדהמתי לגלות שלהמון בנות יש קרחות וזה לא מה שאני רוצה לעצמי.אני סה"כ רציתי החלקה,שיהיה לי שיער חלק.
עשיתי את השורשים של הפעם השנייה בדצמבר השנה..לאחר חודשיים מה שלא קרה לי בחלקות הקודמות(בהחלקות הקודמות אחרי 4\5 חודשים התחיל לי התלתלים)אז כמו שאני אומרת בהחלקה האחרונה לאחר חודשיים התחילו התלתלים!!! מאז ועד היום אני עושה פנים!! כל הזמן פנים!!
אני לא יודעת מה לעשות אני חייבת לעשות פנים כי למעלה השיער שלי מתולתל ולמטה הוא חלק ואי-אפשר ללכת ככה שלמעלה הוא מתולתל ולמטה הוא חלק.אבל מצד שני אני מפחדת לעשות פנים כי השיער שלי נשבר מההחלקה ואם אני יעשה פנים זה יכול לשבור לי יותר את השיער?זה יזיק יותר?זה יעשה לי קרחות?
אני לא יודעת מה לעשות אני משתגעת תעזרו לי בבקשה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לינוי
אנג'לה טטרו26/06/2009אך שאת מתארת את מצב השיער , השיער שעבר מספר פעמים החלקה ,הוא פשוט נישבר , קודם תרגעי אל תלחצי מזה כי אם השיער ניפגע זה לא אומר שזה יעשה לך קרחות ,בשביל דיאגנוזה מיקצועית אני צריכה ליראות את השיער אשמח לעזור לך אם תוכלי לבוא למספרה או אפילו שתגשי לספר שאת מכירה ואז נוכל בהחלט לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי תודה רבה,יש לי עוד שאלה חשובה
לינוי27/06/2009רציתי לדעת גם אם אני יעשה פנים? הוא ישבר עוד יותר? וככה זה יגרום לקרחות?..
נ.ב:אני מת"א ונצרת עלית זה ממש רחוק אבל אם אני יראה ששום ספר לא עוזר אני יבוא בהחלט,תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות...אני מעלה תהודעה=]
לינוי01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)