צריכה עזרה מאחד המומוחים,מתחננת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה מאחד המומוחים,מתחננת!!!
    לינוי
    26/06/2009

אוקיי.אז ככה,
    אני עשיתי החלקה יפנית לפני שנתיים.
    מאז עשיתי פעמיים שורשים.
    עד לא מזמן,הייתי מאוד מרוצה מההחלקה...
    אבל עכשיו כבר לא ,ממש לא.
    מה שקרה זה ככה:
    טוב קודם כל השיער שלי נשבר השיער שבשכבה הלמטה ז"א כשאני מרימה את השער הארוך יש מתחתיו שיער שגם אמור להיות ארוך אבל הוא בעצם שבוררר וגם למעלה בקרקפת איפה שנגמר השביל ואני מעבירה את השער שלי אני נוגעת באורך של 4 ס"מ כשהשיער שלי הוא בעצם ארוך...
    זה נורא מפחיד אני מאוד מפחדת שיהיה לי קרחות ואני לא רוצה את זה הכי לא חפשתי באינטרנט מידע ונדהמתי לגלות שלהמון בנות יש קרחות וזה לא מה שאני רוצה לעצמי.אני סה"כ רציתי החלקה,שיהיה לי שיער חלק.
    עשיתי את השורשים של הפעם השנייה בדצמבר השנה..לאחר חודשיים מה שלא קרה לי בחלקות הקודמות(בהחלקות הקודמות אחרי 4\5 חודשים התחיל לי התלתלים)אז כמו שאני אומרת בהחלקה האחרונה לאחר חודשיים התחילו התלתלים!!! מאז ועד היום אני עושה פנים!! כל הזמן פנים!!
    אני לא יודעת מה לעשות אני חייבת לעשות פנים כי למעלה השיער שלי מתולתל ולמטה הוא חלק ואי-אפשר ללכת ככה שלמעלה הוא מתולתל ולמטה הוא חלק.אבל מצד שני אני מפחדת לעשות פנים כי השיער שלי נשבר מההחלקה ואם אני יעשה פנים זה יכול לשבור לי יותר את השיער?זה יזיק יותר?זה יעשה לי קרחות?
    אני לא יודעת מה לעשות אני משתגעת תעזרו לי בבקשה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לינוי

אנג'לה טטרו
    26/06/2009

אך שאת מתארת את מצב השיער , השיער שעבר מספר פעמים החלקה ,הוא פשוט נישבר , קודם תרגעי אל תלחצי מזה כי אם השיער ניפגע זה לא אומר שזה יעשה לך קרחות ,בשביל דיאגנוזה מיקצועית אני צריכה ליראות את השיער אשמח לעזור לך אם תוכלי לבוא למספרה או אפילו שתגשי לספר שאת מכירה ואז נוכל בהחלט לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי תודה רבה,יש לי עוד שאלה חשובה

לינוי
    27/06/2009

רציתי לדעת גם אם אני יעשה פנים? הוא ישבר עוד יותר? וככה זה יגרום לקרחות?..
    נ.ב:אני מת"א ונצרת עלית זה ממש רחוק אבל אם אני יראה ששום ספר לא עוזר אני יבוא בהחלט,תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות...אני מעלה תהודעה=]

לינוי
    01/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו