שיקום שיער הרוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום שיער הרוס
    דנה
    30/06/2009

רציתי להתייעץ לגבי שיקום שיערי. עד לפני כשנה עשיתי גוונים במשך כמה שנים מה שמאוד שרף את לי את השיער וגרם לו להיות יבש, חסר ברק , חסר צורה וכו'. בנוסף גם הייתי עושה הרבה פנים מה שלא תרם לו במיוחד. ואז החלטתי לחזור לצבעי המקורי(חום כהה) וצבעתי פעמיים את השיער. הצלחתי לחזור לצבע שרציתי אך הבעיה שהשיער נשאר הרוס למרות שאני מקפידה לגזור קצוות, ומנסה המון סוגי מסכות ושום דבר לא עוזר והשיער נראה נורא.
    איך אני יכולה לפתור את הבעיה??? בנוסף, אני גם מאוד רוצה להאריכו אך לא מצליחה.
    זה מאוד מפריע לי נא ייעצו לי מה לעשות!! תודה . מחכה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום שיער הרוס

הוספת תגובה

• דנה

רונן פלג
    01/07/2009

כמו שכתבת בהתחלה ..... שיקום .. שיקום ... שיקום.

תפסיקי לצבוע .. תתחילי לעשות שטיפות (בתקווה שאת עושה אותם במספרה).

תקני מסכה טובה (תעשי אותה בין 2-3 פעמים בשבוע ) שמפו טוב ...

פעם בחודש אמפולת שיקום טובה ...

תפסיקי להסתפר יותר מידי פעם ב4 חודשים ותתחילי להאריך את השיער ..

נ.ב.
    אישתי באותו מצב ועושה בדיוק מה שכתבתי לך

בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורות שנפגע שיערן והוא יבש מאד

מירי
    21/07/2009

העצה שלי אליכן בגלל שזה קרה לי בעבר תיקנו מסיכת קרסטס לשיקום שער עבה או דק לפי מצב שיערכן למרות שאני משתמשת במסיכה לשער עבה כי אפשר לשים כמות קטנה וזה נספג טוב לשער זה של לוריאל פאריז היא קצת יקרה אז אפשר להשיג במקומות שמוכרים לספרים אז אולי זה יצא יותר זול אפשר לערבב עם קצת שמן זית ולעטוף את השיער עם מגבת חמה אבל לא חמה מידי אפילו במשך שעה אבל לא למרוח בשורשים ממש וזה עוזר מאד ואני מאמינה שאחרי מס פעמים השיער יחזור לעצמו זה לוקח זמן אבל יש שיפור מהר מאד ואפשר גם ליקנות אמפולות לחיזוק השיער לעשות את זה אחרי מסיכה יש כאלו שלא צריכים לישטוף את המסיכה יש לשים לאחר החפיפה בשמפו עדין שמותאם לשיער צבוע ופגום עדיף של אותה הסידרה של קרסטס ואת האמפולה לחיזוק השיער יש לשים לאחר השימוש במסיכה אחרי שאתן מסיימות את האמפולות לחיזוק השיער אז עדיף ליקנות אמפולות של קדוש או של קרסטס נגד נשירה זה גם מכיל חומרים לחיזוק וזה גם ממריץ את הצמיחה של השיער זה מעולה אבל לא להשתמש בו זמנית עם האמפולות של החיזוק זה רק אחרי שזה נגמר וסיימתן את השימוש באמפולות נגד נשירה אני מאחלת לכן בהצלחה ואחרי שזה יעזור לכן תיכתבו מה אתן אומרות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

קורן אריכא
    21/07/2009

אני ממליץ להשתמש במסכה לשיער יבש ופגום ובנוסף שמפו לשיער יבש .
    על מנת להנות מגוון יפה ומלא ברק תבקשי מהספר שלך שיעשה לך צבע ללא אמוניה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו