טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני אלנה בת 15 .. אז ככה יש לי שיער ארוך גלי כזה... ואני רוצה להסתפר אבל שזה יצא מגניב כזה ויפה.. חשבתי על פוני צד אבל אני לאיודעת אם יתאים לי.. איך אני אמורה לדעת? דבר שני איזה תספורת אפשר לעשות ושתצא יפה ומגניבה כזאת? ועוד שאלההה.... אפשר לדעת למי מתאים שיער בלונד כזה כילו על בסיס צבע חום כזה? מה צבע העור אמור להיות? והאם יש צורת פנים מתאימה? כי אני מאוד רוצה לעשות גווני בלונד כאלה עם בסיס חום .. אבל מלא גוונים אבל אני לא לבנה ממש.. אני טיפה פחות לבנה.. אז זה יתאים לי? כמו התמונה שצירפתי.. כזה שיער אני רוצה..אבל לא בטוחה שזה יתאים תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר