טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שניה. הבטיחו לי שהשיער יהיה חלק, השיער נפוח, כמו שהיה קודם, אבל אני בלי שום חומר לחות או שמן על השיער. השיער שלי היה נפוח ומתולתל. האם הפעם השלישית תצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חבל לך על הכסף אני עשיתי החלקה ברזילאית שזה ממש לא החליק לי את השיער והחלקה יפנית שזה ב 30 אחוז החליק לי ורק בעזרת פן זה נשער חלק ולא מקלות כמו שצריך היה לצאת ושעושים החלקה לא צריך פן זה כול הקטע בהחלקה . או שספר שלך לא שם לך את הכמויות הנכונות של החומר או שזה פשוט לא עובד עליך כמו שלא עבד עלי והשיער שלי גלי נוטה לחלק גם ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פשוט מרוצה. השיער שלי חלק, בלי פן. אומנם קשה להוריד את החומר אחרי שישנים איתו, אבל זה שווה את המאמץ, מסתבר שאחרי טיפול שלישי השיער פשוט מ ד ה י ם. אני ממש מרוצה. אני חושבת שסברה לא מתאימה לכל אחת לבעלי שיער עבה ונקי מצבע פנים והחלקות שונות זה טוב. זאת דעתי.