טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עקב זה שלא עניתם להודעה הקודמת אני שולחת שוב... יש לי תלתלים שבקצוות הם ממש יפים אבל בחלק העליון- השיער שלי דיי חסר צורה וקצת מקורזל. אני צריכה המלצות על חומרים [קרמים, מוסים וכו'] כי אני לא רוצה לעשות פתיחת תלתלים או משהו כזה... מקווה שהפעם תענו לי, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טעות נוראית היא לא להסתפר תקופה כל כך ארוכה את פשוט גורמת לכך שקצה השיערה יהיה הרבה יותר דק מהבסיס שלה וזאת הסיבה שהקצוות שלך ניראות פחות מלאות ממרכז השיער מומלץ לספר קצוות בשיטת הדירוג הקל אחת ל 3-5 חודשים ובכך את יכולה ליצור תחלופה ולשמור אורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר