בבקשה תענו לי ח-ש-ו-ב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי ח-ש-ו-ב
    אורטל
    12/07/2009

היי ,
    אני מעוניינת לעשות החלה יפנית , יש לי שיער מתולתל ונפוח , ויחד עם זאת יש לי נשירה, לדעתי דיי גדולה ,
    הספר אמר לי שההחלקה דווקא להפך משקמת את השיער ותפסיק את הנשירה , האם זה נכון??........
    אני מזה בהתלבטות קשה!!!!
    אני מפחדת שהנשירה רק תחמיר , וההחלקה תגרום לשיערי להיות יבש מאוד-- "קש" ...
    הספר שאצלו אני רוצה לעשות טוב מאוד , וכולם ממליצים עליו .
    אבל עדיין אני ממש בהתלבטות ...

האם יש לי סיבה לדאגה?...........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי ח-ש-ו-ב

הוספת תגובה

• אורטל

רונן פלג
    14/07/2009

ממש לא נראה לי שיש לך מה לדאוג.

נשירה זה דרך כלל עניין פיזי ולא של חומרים ...... אולי כדי שתעשי בדיקות דם של סידן אבץ בלוטת התריס B12 .
    אני לא יכול להבטיח לך שההחלקה תספיק לך את הנשירה אבל תהיי בטוחה שהיא לא נגרמת מחומרים כימים כי נשירה שוב זה עניין פיזי .

מההחלקות שאני עושה אני יודע שהשיער יוצא בריא ונעים ולא יבש ... תלוי באיזה החלקה משתמשים ואיך עובדים איתה הכל עניין של ניסיון.

אשמח לעזור צרי קשר
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה

תתתתת
    17/07/2009

אני עשיתי ברזילאית ויפנית והשיער בכלל לא חלק ולא משוקם להפך לפני כול ההחלקות הוא היה בהרבה יותר נעים ורך והשיער שלי גלי נוטה לחלק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו