מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו לי ח-ש-ו-באורטל12/07/2009
היי ,
אני מעוניינת לעשות החלה יפנית , יש לי שיער מתולתל ונפוח , ויחד עם זאת יש לי נשירה, לדעתי דיי גדולה ,
הספר אמר לי שההחלקה דווקא להפך משקמת את השיער ותפסיק את הנשירה , האם זה נכון??........
אני מזה בהתלבטות קשה!!!!
אני מפחדת שהנשירה רק תחמיר , וההחלקה תגרום לשיערי להיות יבש מאוד-- "קש" ...
הספר שאצלו אני רוצה לעשות טוב מאוד , וכולם ממליצים עליו .
אבל עדיין אני ממש בהתלבטות ...
האם יש לי סיבה לדאגה?...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל
רונן פלג14/07/2009ממש לא נראה לי שיש לך מה לדאוג.
נשירה זה דרך כלל עניין פיזי ולא של חומרים ...... אולי כדי שתעשי בדיקות דם של סידן אבץ בלוטת התריס B12 .
אני לא יכול להבטיח לך שההחלקה תספיק לך את הנשירה אבל תהיי בטוחה שהיא לא נגרמת מחומרים כימים כי נשירה שוב זה עניין פיזי .
מההחלקות שאני עושה אני יודע שהשיער יוצא בריא ונעים ולא יבש ... תלוי באיזה החלקה משתמשים ואיך עובדים איתה הכל עניין של ניסיון.
אשמח לעזור צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
תתתתת17/07/2009אני עשיתי ברזילאית ויפנית והשיער בכלל לא חלק ולא משוקם להפך לפני כול ההחלקות הוא היה בהרבה יותר נעים ורך והשיער שלי גלי נוטה לחלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)