שאלות על החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על החלקה יפנית
    לילך
    13/07/2009

בוקר טוב!
    אני מעוניינת לעשות החלקה יפנית, רציתי לדעת לכמה זמן ההחלקה אמורה להחזיק? האם אין בעיה לעשות זאת על שיער צבוע, וכמה אמור לעלות חידוש שורשים? ושאלה אחרונה האם ההחלקה הנ"ל היא באישור משרד הבריאות? אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על החלקה יפנית

הוספת תגובה

• החלקה יפנית...

רונן פלג
    14/07/2009

החלקה יפנית היא לכל הזמן והכוונה .....
    איפה שנגע החומר שם השיער יישאר חלק וכל תקופה מסויימת את צריכה לבוא ולהשלים שורש (תלוי בסוג השיער שלך).

ניתן לעשות החלקה על שיער צבוע.

המחיר הוא דיי משתנה .. זה תלוי באורך השורש כמות השיער ואיזה החלקה עשית ....וכו'....

תלוי איזה החלקה את עושה ... עד כמה שאני יודעת רוב ההחלקות היפניות הן באישור משרד הבריאות

אשמח לעזור
    צרי קשר
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי אליך

רינת
    14/07/2009

היי ,
    אני מאוד מרוצה מההחלקה שעשיתי היא מחזיקה לחצי שנה תלוי בצמיחת השורש,
    אני מאוד ממליצה לך לעשות איפה שאני עשיתי זאת החלקה מדהימה אם תרצי עוד פרטים דברי איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה

תתתתת
    17/07/2009

השיער שלי גלי נוטה לחלק ועשיתי החלקה ברזילאית ויפנית של יוקו סיסיטם
    השיער שלי לא ישר ולא מקלות עדין הוא גלי ההחלקה עזרה ב 30 אחוז וזה רק אם פן שבהחלקה לא צריך פן השיער צריך להיות חלק מאוד בלי עזרה
    לשיקולך
    לא על כול אחת זה מצליח אצלי הספר אמר שיש לי שיער עקשן שלא רוצה להתיישר ובכול זאת המשך כאילו בהחלקה במקום להודות שזה לא יצליח ושוב השיער שלי גלי נוטה לחלק
    איך תוכלי לדעת אם השיער שלך הוא גם עקשן לפני הפנים אצלי הפנים לא החזיקו יום לא חשוב מי עשה לי אותם .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו