דחוףףףףףף ממש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףף ממש
    גל
    20/07/2009

יש לי שיער די מתולתל אבל מה שהכי מפריע לי זה שהוא נפוח.
    אם אני אעשה החלקה יפנית אז גם אחרי שאני אהיה בים או בלחות השיער לא יתנפח בכלל??
    כאילו אני לא רוצה רק שיער חלק, אלא גם פחות נפוח.
    זה באמת חשוב לי כי אני חושבת לעשות אבל אני לא יודעת אם בסוף ההחלקה תיהיה שווה את הכסף כי אני לא יודעת על אנשים שעשו ואני לא יודעת עד כמה זה מועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףף ממש

הוספת תגובה

• החלקה יפנית

איריס
    23/07/2009

לפני כחודש עשיתי החלקה יפנית אצל רונן פלג ולא אגזים אם אומר שהשתחררתי מהשתעבדות לשיער.
    לא מתנפח בלחות (גם לא בים), מתסדר בקלות. אם רוצים ממש חלק - ייבוש של שתי דקות בפן עודה את העבודה מצוין.
    בקיצור: ממליצה לך לגשת אליו למספרה, לבדוק אם זה מתאים לשיער שלך (הוא יגיד לך אם זה מתאים או לא|), ואם את עדין מתלבטת - פשוט תעשי טסט ותראי בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת

זאב לוין
    26/07/2009

אם את לא מעוניינת להפרד מהתלתלים שלך אני ממליץ על פתיחת תלתלים שיורידו לך את הנפח בשיער כמו כן אני מזמין אותך ליעוץ ללא תשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו