אני צריכה עזרה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה .
    חן
    21/07/2009

אני בת 15 והשיער שלי מתולתל הוא עבה וכל פעם מתנפח (גם עם קרמים )
    הלכתי למספרה לעשות דילול ואחרי הדילול הוא יותר מנופח אחרי חודש הלכתי למספרה אחרת ואמרו לי שהדילול דווקא מנפח את השיער .
    יש לי נשירה נוראית לפני כמה זמן הספרית שלי אמרה לי שהקרם שאני משתמשת בו עושה נשירה (נטורל) ניסיתי קרמים אחרים כמו קרמה ו 10 אבל אף אחד מהם לא עוזר אני חייבת לדעת איזה קרם יעזור לי עם הנפיחות ?
    והאם כדאי לעשות פתיחת תלתלים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה .

הוספת תגובה

• לחן

קורן אריכא
    21/07/2009

אני ממליץ להשתמש בקרם לעיצוב ובניית תלתלים של חברת נוקס !מוצר מעולה ומדהים מוריד נפח,שיער מבריק ולא שומני. הרבה מאוד מהלקוחות שלי היו משתמשים בנטורל וחד משמעי ברגע שהם עברו לקרם הזה הן פשוט לא מחליפות אותו וכמובן יש שיפור משמעותי באיך שהשיער נראה .
    בכל לגבי דילול אני ממליץ אבל לא יותר מידי על מנת להוריד את הנפח ולא יותר מידי על מנת לא לגרום לשיער להיות דליל ,לגבי נשירה אני ממליץ להשתמש באמפולות של שוורצקוף טיפול של 3 חודשיים אם תשתשי במוצרים אלו מובטח לך שיער מבריק ומלא רכות וכמובן שיער נהדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו