שאלה דחופה בקשר לשיקום שיער...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לשיקום שיער...
    מירי
    21/07/2009

שלום שמי מירי השאלה שלי כזאת:הייתי במספרה והשיער שלי עבר הבהרה נאמר לי שזאת הבהרה קלה של 6 אחוז חמצן לאחריה נעשה צבע אחר כך עשו גוונים בהירים בלונד ואחר כך שטיפה 4 תהליכים כימים לפני כן היה לי שיער צבוע אבל 10 חודשים לפני כן לא צבעתי ככה שהיה לי שיער שנראה ממש טוב ובריא אחרי כל התהליך הזה לא יצא לי הצבע שהספר אמר שייצא הוא היה נראה כמו בלונד פשתן לא נקי ויפה והוא לא התאים לי הצבע למחרת חזרתי וביקשתי מהם שייתקנו כי לא אהבתי את הצבע הם עשו לי שטיפה ללא אמוניה והחזירו אותי לחום שוקולד שהיה אמור להיראות כמו שהיה לפני כן כרגע יש לי שיער צבוע בשתיי צבעים יש הבדלים בצבע והוא גם יבש מאד לא הבריא שהיה מקודם בבקשה אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי לשקם אותו ואם הנזק שנעשה הוא בלתי הפיך וכמה זמן לוקח תהליך השיקום ואם מותר לעשות פנים למרות שאני ישתמש במסיכות ואמפולות מה שצריך או שעלי להסתפר קצר כרגע יש לי שיער ארוך... או שזה לא מחייב .אני אוהבת שיער ארוך ויש לי עוד שאלה . יכול להיות אחרי כל התהליכים שעברתי זה פוגע בקרקפת עצמה ועושה לה נזק בלתי הפיך ויכול להגיע למצב של קרחות אם כן מה ליקנות כדי לתקן את כל המצב ? בבקשה אם מישהו מוכן לענות לי ...בבקשה תגידו את האמת גם אם היא כואבת מטעויות לומדים ....מירי. אני מצרפת תמונה שתראו את הצבע הצהוב הפשתן שהתקבל למרות שאחרי זה תיקנתי לחום אבל השיער המגע והמראה לא נראה כפי שהיה קודם וגם אני רוצה לישאול מתי שוב יהיה מותר לי ליצבוע או לעשות שטיפה של צבע כהה כדי לתקן את הצבע הנוכחי כי הוא חום שיש בו שתי צבעיים הוא לא אחיד אני יודעת שכרגע אין מה לעשות וזה עניין של זמן אבל אני זקוקה לתשובות בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למירי

קורן אריכא
    21/07/2009

היי!
    אני ממליץ לתת לשיער לנוח מרוב הפעולות הכימיות שהוא עבר אני ממליץ להשתמש במסכה לשיער יבש ופגום ובנוסף גם שמפו לשיער יבש יש לך .
    כמובן שלאחר טיפול אינטנסיבי את תרגישי משמעותית את השיער מבריק רך ומלא ברק לאחר חודש אני ממליץ ללכת לספר שאת סומכת עליו לאבחן את השיער ברמה מקצועית וכמובן להגיע לגוון הרצויי לא לנסות לבד בבית בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו